Happy BDSM

Amíg nem szopogatta valaki a lábujjadat, ne ítéld el a lábfétisisztát

“Válás után az interneten ismerkedett össze a barátnőm egy pasival, aki nagyon szimpatikus volt, mert tudott normális leveleket írni helyesírási hiba nélkül” – kezdte ebéd közben a kolléganőm a történetet. Már hetek óta leveleztek, és olyan szépen alakult minden, amíg a pasi az egyik levelében leírta, hogy ő szeretné majd szopogatni a lábujját, reméli, hogy nincs ez ellen kifogása. Hát, a kolléganőm visítva letörölte magát a társkeresőről, hogy hozhatta össze egy ilyen perverz csávóval a sors.

Hű, azért ilyen esetekre kifejlesztettem a poénnal elütést, hogy ne kelljen bevallanom, hogy ez nekem nincs ellenemre, sőt. Ilyenkor sajnos nekem is nyílik egy ablak a mesélő szexuális életére, akinek eszébe sem jut, hogy mi van, ha én is egy ilyen “perverz” vagyok, aki szereti, ha szopogatják a lábujjait…

Egy másik munkahelyemen volt egy kolléganőm, akinek eszméletlen jó magas sarkúi voltak. Mind ízléses, nagyon szép darab. Egyszer nevetve mesélte, hogy

valójában neki a férjével, aki imádja az ő lábát, van egy olyan játékuk,

hogy a férj bemegy a cipőboltba, félreteteti neki a kiszemelt cipőt, ő pedig, bemegy később, és ha tetszik neki, megveszi.

Minkét történet oké – mindenki mást szeret.

Emlékszem, amikor egyetemen alatt az egyik barátnőm megismerkedett egy dél-koreai fiúval, akiről mesélte, hogy eszméletlen vele  a szex, és amikor a lábujjait szopogatja, az valami Mennyország. Én akkor még sokkal kezdőbb voltam, meg kicsit irigykedtem, hogy velem még nem történt hasonló merészségű dolog az ágyban.

És amikor végre összejöttem egy lábfétisisztával, megértettem mindent:) Én imádom, ha imádják a lábam, és bármikor szívesen felkapom a piros tűsarkút, és semmi kifogásom az ellen, ha a mondjuk a kádban szopogatja, masszírozza a lábam és a lábfejem a kedvesen. És igazán őszintén, ha szeretne a bokámra élvezni, benne vagyok, miért ne?

Persze itt most senkit nem bíztatnék arra, hogy olyan számára undorító szexuális dolgokat vállaljon be, amihez egyáltalán nincs kedve. És, ha valaki a lábujját nyalogatná, attól kitörné a frász, természetesen nem kell hagyni, mert ugye, minden szexuális aktus során fontos a konszenzus, vagyis mindegyik fél akarja!!! De ha már egy csipetnyi kíváncsiság van benned, és a pasi/csaj a szerelmed, be merte neked vallani, hogy mire vágyik, ne utasítsd el c(s)ípőből;)

Legyél szexpozitív, ami csupán annyit jelent ebben a sztoriban, hogy legyél nyitott és mindig kommunikálj a partnereddel arról, hogy mire vágytok!

Borítókép: Unsplash

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.