Happy BDSM

Könyörögnek neki a férfiak, hogy költse el a pénzüket

“Egy átlagos nap nagyjából 1000 dollárt keresek” – kezdi Goddess Haven elmagyarázni, hogy mi is az ő foglalkozása a Jezebel videójában. Ez ma éppen 270 ezer forint körül van, és igen, ennyit keres az ember fia vagy lánya, ha elmegy “financial dominának”, röviden findomnak. “Ez pont olyan, mint bármelyik más BDSM kapcsolat, csak itt a fölé-alárendelt viszony pénzügyi tranzakciókon keresztül valósul meg, vagyis a férfiak odaadják a pénzüket, hogy költsem el.” – magyarázza Goddes Haven, mivel tölti egy átlagos hétköznapját.

“Azt akarják, hogy költsem el a pénzüket, mert én jobban el tudom költeni, mint ők.”

Az egész úgy kezdődik, hogy a dominánk kap mondjuk Joe-tól 100 dollárt online, és akkor a findom megszólítja őt, és az egész innen kezd izgalmas lenni. “Először nagyon bizonytalan voltam, de aztán miután mindennap azt mondogatom, hogy mennyire gyönyörű vagyok, sosem leszek a tiéd, és a pasik egyetértenek, nagyon önbizalomnövelő.” Itt röhögve megjegyzi a riporter, hogy ez manapság nagyon divatos, a tükör előtt állva pozitív megerősítést küldeni magunknak. Szóval, ha önbizalomra van szükséged, itt egy baromi jó állás.

“Az egyik legjobb ügyfelem, aki első alkalommal 42 ezer dollárt utalt, csak hogy válaszoljak néhány kérdésére” – és a legjobb része a dolognak, hogy a findom és leigázottja között nincs szexuális kapcsolat. Nem azért küldik a férfiak a pént, hogy szexeljenek, hanem hogy a pénzükért még inzultálja is őket a domina asszony, és a tudat izgatja őket, hogy ez a nő most költi a pénzüket. “Minden egyes válaszomért 1000 dollárt kértem az este folyamán, így lett a végén 42 ezer dollárom.”

A videó végén a findomunk még elmeséli, hogy egyébként a pasiktól kapott pénzét ingatlanokba fekteti…

Print Friendly, PDF & Email

(2) Hozzászólás

  1. nagy mária says:

    egy ilyen pasit nekem is küldhetne a drága jo Isten

    1. szexsuli says:

      Ha találsz, írj nekünk!:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.