Szex.Art

Ez az egyetlen dolog, ami szellemes a pénisz múzeumban

A 2008-as olimpián ezüstérmet nyert izlandi férfi kézilabda válogatott péniszeinek valósághű másolata

És nagyjából tényleg egyetlen vicces dolog van az izlandi péniszmúzeumban, ott lenni pont olyan gyomorszorító, mint beleejteni a telefonodat a vécébe. Persze, ha szeretted az American Horror Story cirkuszos évadát, akkor a formalinban “olvadozó” bálna vagy éppen hörcsög pénisz abszolút neked való. Meg akkor is, ha színtiszta “davidattenborough“-i természettudományos lelkesedés visz, és közben hallod, ahogy David a “bíbíszis” hangján elmagyarázza, hogy melyik pénisz mire képes, pontosabban mire volt képes a formalin előtti idejéből…

Mielőtt megnézed a galériát vagy a videót, mutatom, ami viszont a legjobb poén az egészben: az ezüst péniszerdő nem mást, mint a 2008-as pekingi olimpián ezüstérmet nyert izlandi férfikézilabda-válogatott előtti tiszteletadás – Izlandon így megy. Először azt hittem, hogy élethű másolatok, de sajnos nem. A péniszmúzeum alapítójának a fia “szobrálta ki” őket a saját elképzelése alapján.

A 2008-as olimpián ezüstérmet nyert izlandi férfi kézilabda válogatott péniszeinek valósághű másolata
A 2008-as olimpián ezüstérmet nyert izlandi kézilabda-válogatott péniszeinek jelképes kiállítása

 

A pekingi olimpián ezüstöt nyert izlandi kézilabda-válogatott nemzeti hőssé vált annyira, hogy amikor hazaérkeztek Pekingből 40 ezer ember ünnepelte őket az utcán. Izlandon kicsit több mint 300 ezer ember él.

 

Izlandi péniszmúzeum
Igen, ezek itt különböző állatok formalinban tárolt péniszei

 

Kommentár nélkül

 

Vicces póló a shopban – ám legyen

 

Ez legalább szellemes: egyébként Izlandon a bizonyos vulkán kitörés óta lett ekkora a turistaforgalom. Nagyjából két és fél millió ember utazik oda évente.

 

Fürdőszivacs nem túl fantáziadús lánybúcsúkra a shopban

 

Kortárs pénisz kortárs ketrecben

 

Grafikus…

 

És tényleg péniszfotók vannak benne olyan “Kaliforgiásan”

 

Nem látszik, de ezek sörnyitók

 

Állítólag még keresik a tökéletes emberi pénisz donort
Print Friendly, PDF & Email