Mindenki normális

Meztelenül főz arc nélkül, előfizetnek rá, köszöni, tök jól van

szexsuli, meztelenül főzni

Pár éve kitaláltam – nem is tudom már, hol olvastam egy cikket a témáról – hogy eladom online a használt bugyijaimat, és baromi sokat keresek majd kis erőbedobással, és ráadásul mekkora jó cikket írok aztán az egészből. Aztán el kezdtem kutatkodni az interneten, hogy akkor hogy is van ez, és kiderült, hogy azért ebbe sok-sok energiát kell befektetni, és nem elég havonta 12 bugyit feladni a boldoguláshoz…

Szóval, ha a fejedhez kapsz, hogy miért nem te találtad ki a meztelenül főzést az interneten pénzért, gondolj arra, hogy az is elég melós, vagy arra, hogy simán elkezdheted akár most is. A “Naked Bakers” néven futó YouTube csatorna tulajdonosának elég volt 350 előfizető havonta ahhoz, hogy megéljen abból, hogy meztelenül tör fel tojásokat, veri a tejszínhabot, pucolja a krumplit, ráadásul még az arca sem látszik a videókon. Havi 10 dollár az előfizetés, ebben már az is benne van, hogy Snapchaten dumálhatsz magával a meztelen szakáccsal, cserélhettek receptet:)

A Vice cikkéből annyi derül ki, hogy korábban produkciós asszisztensként dolgozó nő elvesztette a munkáját, és egy baráti borozgatás közben merült fel az ötlet, hogy főzzön meztelenül.  A Patreonon kezdett gyűjteni, és igen, lett igény a meztelen főzésre, pláne, hogy most van itt a szezonja a főzős  műsoroknak szerte a világon. Ugyanitt megjegyzem, hogy nemcsak meztelen főzést, de meztelen kertészkedést, meztelen jógát, de még meztelen takarítást is lehet nézni online.

Borítókép: YouTube

Print Friendly, PDF & Email