Szex.Tippek

A férjem szereti, ha izgatom a mellbimbóját – hogy csináljam jobban?

szexsuli, mellbimbó

“A férjem szereti, ha izgatom a mellbimbóját. Próbáltam már az alapvető dolgokat: nyalogatás, csókolgatás, szopogatás, harapás, dörzsölés, kíváncsi vagyok, milyen módszerek vannak még” – tette fel a kérdést egy menő feleség a Kinkly.com szakértőjének, aki válaszol is a kérdésre.

“Ha játékokról van szó, a legalapvetőbb a mellbimbócsipesz vagy bilincs, különféle méretben, formában, eltérő erősségben léteznek, kiegészítő láncokkal és súlyzókkal, sőt mini vibrátorokkal (Magyarországon is simán be tudod szerezni szexshopokban.) Aztán ott vannak a mellbimbószívók, amelyek teljes mértékben illeszkednek a mellbimbóhoz, és a szívóerejükkel növelik a mellbimbók érzékenységét. Az utolsó kütyü, amit ajánlok az ujjaidra húzható diszkrét vibrátor, a Jimmyjane Hello Touch – ezt már régóta nézegetem, ha lesz ilyenem, beszámolok (a szerk.).

Aztán vannak még különböző technikák, például amikor a hőmérséklettel játszunk: jégkocka, vagy gyertya (vannak kifejezetten szexgyertyák, aminek nem olyan forró a viasza.) Nemcsak a kezeddel, a szádat is bevetheted, próbáld ki, milyen ha melegvizet veszel a szádba vagy jeget, és így izgatod a mellbimbókat. A lényeg, mielőtt bármelyiket kipróbálod, pláne, amihez valamilyen eszköz is kell, tájékozódj, próbáld ki akár az ujjadon, szóval legyél óvatos, és okos, nehogy kárt okozz a partneredben! És persze beszéljétek meg előre, hogy mi fog történni, hogy nehogy egy mellbimbócsipesz láttán elszaladjon a partnered, mert csipeszről nem volt szó…

Egyébként a mellbimbó nagyon érzékeny erogénzóna, nagyon sok idegvégződés található benne, szóval ne feledkezzetek meg a cicikről sem! 🙂 Egy 2011-es kutatás szerint a mellbimbó izgatása boldogsághormont termel, oxitocint, és éppen úgy hat az agyra, mint a csikló vagy a vagina izgatása. Ja, és nem számít, hogy pasi vagy vagy nő, éppenúgy lehet mindkét nem számára izgató az egész mellbimbójáték. És ezt nemcsak én mondom, hanem a tudomány is:)

Borítókép: Unsplash

 

 

Print Friendly, PDF & Email