Szex.Tippek

“Egy péniszgyűrű mind fölött”

péniszgyűrű, merevedési zavar, korai megömlés

A péniszgyűrű nekem az abszolút ártatlan szexjáték kategóriába tartozik, könnyen hozzáférhető, nem drága – oké, persze, van belőle luxus kivitel is – és, hogy egészen pontosan milyen érzés, férfiak, arról nektek kell beszámolni:) Én itt most abban tudok segíteni, hogy hogyan használd, milyenek vannak. Persze, ha csaj vagy is olvasd tovább nyugodtan, hiszen neked is jól jön a tudás, plusz van vibrációs is – a drogériákban is lehet kapni – az azért nem rossz.

Szóval mire is találták ki a péniszgyűrűt?

Eredetileg merevedési zavarokra, arra, hogy több ideig legyen erektált a pénisz. De szépen írtam!:) Szóval a vérrel megtelt farok tövére húzva megakadályozza, hogy a vér viszaáramoljon, így több ideig lehet kemény a farok. A korai magömlésre is jó megoldás lehet, egy próbát simán megér. Először próbáld ki egyedül, mert simán lehet, hogy inkább zavar, mint jó, aztán az is lehet, hogy többet le sem akarod venni!:) Állítólag fokozza az orgazmust, írjon valaki, aki péniszgyűrű szakértő!

Hogyan használd egészen pontosan a péniszgyűrűt!

  • A síkosító még mindig a barátod, jaj, de nagyon! Kend be a farkad, és a péniszgyűrű belsejét, és hopp, könnyedén felcsússzan a péniszed tövére. Arra figyelj, hogy ha például szilikonból van a gyűrű, ne használj szilikon alapú síkosítót, mert rongálhatja!
  • Lehet merev és rugalmas anyagból a péniszgyűrűd: az anyaga azért fontos, mert máshogy kell feltenni. Ha rugalmas anyagból van, akkor tedd fel félmerev állapotban. Ha pedig kemény a gyűrű, akkor a még puha farokra húzd. Na, itt aztán különsen fontos a megfelelő méret kiválasztása…
  • Ha már fent van, az a kérdés, hogy mennyire szorít. A méretet eléggé el kell találnod, mert különben semmi értelme. Ha túl szoros, fájni fog, az meg nem jó, csak ha akarod. Van erre egy képlet is, hogy tudod kiszámolni, ellenőrizni nem tudom, hogy helyes-e, mert nincs farkam, de a képletet keressétek a Szexsuli Instagram oldalán!
  • Mindig a péniszgyűrűt tedd fel először, aztán jöhet az óvszer!
  • Ne legyen rajtad 20-30 percnél tovább a szakértők szerint, és ne aludj benne!
  • Mindig a már nem merev farkadról vedd le óvatosan! Ha kell, használj síkosítót, és ha van fanszőröd, vigyázz rá, ne húzd meg vele!
  • Tisztítsd meg szépen, ha legközelebb előveszed, ne ragadjon!
  • NE ESS PÁNIKBA: ha nem bírod leszedni! Várd meg, amíg teljesen puha lesz a farkad, menni fog! Ha kezdő vagy, először inkább a rugalmas gyűrűkkel kezd az ismerkedést!

 

Kattints a képre!

Borítókép: A Gyűrűk Ura

Print Friendly, PDF & Email