Mindenki normális

Szex nyilvános helyen: “Diszkrét ujjazás bármikor jöhet!”

szex nyilvános helyen

Nemrég kérdeztelek benneteket a Szexsuli Insta Story-jában, hogy milyen témákról írjak, és a szex nyilvános helyen többször szerepelt a kérések között. Na, meg a híres győri szökőkutas aktus is kapcsolódik – nem is olyan lazán – a kérdéskörhöz. Ami biztos, nem vagyok profi a témában, legalábbis semmi kedvem semelyik város szökőkútjában dugni. Még ezer éve egy spanyol csávó a Városligetbe hívott egy bizonyos fához randizni, szerencsére konkretizálta, hogy ő ott helyben azonnali szexre gondolt, nem voltam rá vevő.

Ha visszagondolok, kétszer láttam eddig nyilvánosan szexelő párt, mindkettőt egy Budapesthez közeli kis szigeten – direkt nem írom le, hogy hétvégente ne lepjétek el nyilvánosan dugni az erre egyébként tökéletesen alkalmas helyet:) Ültünk a teraszon, épp ebéd után, nyugdíjas szülők a barátaikkal és mi, amikor a túloldali miniszigethez kikötő motocsónakos párra lettünk figyelmesek. Kiszálltak, körülnéztek – nem vettek észre bennünket, de az is lehet, hogy igen – a csaj rezzenéstelen arccal megkapaszkodott a csónak szélében, egy kicsit bepucsított, és csak úgy minden előzetes nélkül – a csávója megragadta, és a csajba nyomta a farkát. Egyébként ez is az olyan pillanatok közé tartozik, amikor elhatároztam, hogy megcsinálom a Szexsulit. Igazából, mert a csaj arcán ott volt minden, ami szex közben elég baj, ha ott van: a lelke kiszállt a testéből, üveges tekintettel bámulta az erdőt, hozzá ütemesen mozgott a feje, ahogy a csávója, aki nulla azaz nulla érdeklődést mutatott csaj jóléte felől, meg csak pakolta, pakolta, mint egy sztahanovista, szürke nyúl. Oké, azért itt érdemes bevallani, hogy azért láttam konkrétan az arcukat is, mert a madarak nézésére állandósított távcső körbejárt, mint jól egy betekert spangli. Aztán megsajnáltuk a csajt, és próbáltunk valamiféle zajt csapni, hogy védjük a közerkölcsöket meg a közelítő kajakosokat. Bocs, kajakosok!:)

A másik eset is ugyanitt történt, és ugyanúgy a teraszon ültünk, amikor a ház mellett nagyjából 15-20 méterre egy csaj meg egy csávó napozott, de azért inkább szopásnak tűnt, csak úgy diszkréten és finoman. Annyira közel voltak, hogy itt nem volt pofám távcsöbet ragadni, de elég jónak tűnt a csaj technikája, nem volt időm tanulmányozni, mert rájöttek, hogy a hely, ami elhagyatottnak tűnik, nem egészen az.

Ugyanitt légyszi, ha nyilvános helyen szexelő pár vagytok, írjatok nekem (szexsuli@szexsuli.hu), tök jó lenne megismerni ezt a világot is, és hátha tudtok hasznos tanácsokkal szolgálni másoknak; például arról, hogy hogyan nem kerültetek börtönbe eddig.:) És itt térek ki arra, hogy egyébként a nyilvános szex büntetőjogi kategória: közerkölcs megsértése miatt indíthatnak szabálysértési eljárást ellenetek, ahogy a győri szökőkútban szexelő pár is járt.

Szerintem  vannak a nyilvános szexnek ártalmatlan vállfajai is, vagy szinte ártalmatlan. Egy terasz vagy egy erkély nem is igazán nyilvános hely, de egész más egy szombat esti ujjazás az erkély kanapéján a csillagokat nézve, mint a négy fal között. Ugye? Nekem még a természet lágy öle is belefér, de csak akkor, ha szinte 100 százalékig biztos vagyok benne, hogy a madár sem jár arra. Engem nem érdekel a rajtakapás izgalma – egyszerűen ahol jó lenni, például a természetben, miért ne tehetnénk még jobbá alapon jöhet egy kis szex – de a rajtakapás izgalma, ami legtöbbször a nyilvános szexet mozgatja, engem nem érdekel.  Az egyik volt kollégám a Rám-szakadékba járt dugni a nejével, mert imádta, hogy rajtakapják őket, pláne azt, hogy egész csoportok kényszerültek várni miattuk a létrák tetején, mert azért az emberek általában udvariasak és simán végignézik a dolgot.

A legizgalmasabb nyilvános szexszerű cselekedetem az volt, amikor egy esküvőn – már javában a menyasszony tánc után távol a gyerekektől – az épülettől kicsit arrébb dumálgattunk kint a cigiző haverjainkkal, és a pasim átkarolást színlelve szépen megfogta a seggem, majd egy picit be is csúsztatta pár ujját a puncimba – miniszoknya nélkül nem ment volna – viszont senki nem vette észre, mi pedig rezzenéstelen arccal dumáltunk tovább. Majd kiugrott a szívem…

Ugyanakkor meg az is lehet, hogy valahol a lelkem mélyén nagyon is bírom a nyilvános szexet, hiszen talán a szexuális életemről való írás is az…

Kattints a képre!

Print Friendly, PDF & Email