Szex.Art

A grépfrútos asszony és az inverz energiavámpír – oktató farokverő videók a YouTube-on

adina rivers, szexsuli

Szóval van két kedvenc YouTube videóm, amiben egy-egy szexedukátor mutatja meg, hogyan kell  – és most nagyon szépen fogalmazok – kézzel/szájjal kielégíteni egy pasit. Angel “grépfrútos videója” már nem is tudom, hány éve térdre kényszerítette az internet őszinte farokverésre kiéhezett világát. Miközben Adina Rivers, ártatlan tündérkeresztanya hangján kortárs árnyékszínházzá változtatja azt, amit Angel “meggrépfrútozott”. Mutatom, miről beszélek:

“Hiszem, hogy minden férfinak “meggrépfrútozásra” van szüksége”

Angel az allergiásokara is gondol – felvilágosult szexedukátornak muszáj – szóval grépfrút helyett megteszi egy jó nagy narancs is.

via GIPHY

Jön a varázsló asszony!

A nyers erő helyett Adina Rivers cukisággal operál, és a száját el nem hagyja a farokverés szó, helyette inkább a “varázslatos kézmozgás” kifejezést használja.

via GIPHY

“Meg ne mikrózd!”

Angel azonnal jön a lényeggel és ezen a ponton akár egy tűpontos gasztrovideó is lehetne: melegítsd fel, de nehogy megmikrózd, aztán görgesd az asztalon, hogy minél „lucskosabb” legyen a belseje az ominózus grépfrútnak. Érzitek már?

Szívvel, lélekkel

Adina hozzávalói nem a grépfrút, meg a kés, hanem a szíve, lelke, síkosítója és a pasija. Ő beleteszi azokat az érzelmeket is, amit bármelyik Disney hercegnő is megirigyelne. Ugyanakkor meg full riszpekt, hogy sikerült egy farokverő videót minden közönségesség nélkül megcsinálni.

via GIPHY

Elő a késsel!

Szigorúan csak azért, hogy méretre faragd az arra érdemes, már puha, meleg grépfrútodat, és mindezt olyan rezzenéstelen, vérkomoly arccal viszi véghez Angel, hogy akár hittérítő is lehetne a Blahán. Szóval ne legyen se túl nagy, illetve ne legyen túl kicsi az a bizonyos lyuk, hogy a pasid élvezhesse a 100 százalék grépfrút élményt…

via GIPHY

Energia, és a többiek

Amíg Angelnél az érzelemek nem kerülnek szóba, addig Adina elmagyarázza, hogy a saját belső energiádat kell a farokverésre, bocsánat, “szerelmi masszázs”-ra használni, egyfajta inverz energiavámpírként; kitér arra, hogy mire vigyázz körülmetélt, illetve körülmetéletlen farok esetén, majd mutat szexi pontokat. A fluoreszkálós megoldásért odavagyok.

via GIPHY

„Bébi, most kösd be a szemed és leszoplak”

Több humorérzék szorult egy IKEA bútor összerakási útmutatóba, mint Angelbe, aki szigorúan mint egy tanárnő lediktálja a jó válaszokat, vagyis elmondja, hogy a következő percekben, mit hogyan csinálj, és pont. Majd eszméletlen hanghatások közepette be is mutatja. Senkit ne tévesszen meg a gif, ebből farokverés lesz.

via GIPHY

5 technika a varázskertből

Végül Adina olyan diszkréten, olyan művészien mutat be 5 varázs technikát  – ahogy ő nevezi – a varázspálca kezelésére, hogy a villamoson melletted ülőnek nem biztos, hogy leesne, hogy éppen milyen videót nézel.

via GIPHY

És itt a teljes grépfrútos videó, aminek a végén kiderül, hogy a pasid az elkövetkező életében csak grépfrútokat akar majd dugni; azért lehet, hogy ne hazafelé a villamoson nézzétek meg, ha van bennetek szégyenérzet!

Itt pedig Adina teljes varázsvideóját tudod megnézni:

Kattints a képre! 

Borítókép: YouTube/MyTinySecrets

Print Friendly, PDF & Email