Szex.Tippek

Sweet nothings: perverz kis semmiségek

édes kis perverzségek, kommunikáció

Marha jól mutat az Instagramon például ez:

 

View this post on Instagram

 

She ate the freshest fruits and dripped the sweetest nectar 🍑👅 Art by @_y_s_s_a_

A post shared by ₩H@T L@₩ ₩A$ BR0K€N T0 M@K€ U$ (@tellthaworld__) on

Nevezhetjük édes kis semmiségnek – sweet nothings – vagy Szexsuli nyelven, perverz kis semmiségnek.  Naná, hogy lehet az egészet romantik múdban is kommunikálni, és nem kell hozzá feltétlenül a perverz rész, a lényeg a kommunikáción van. Szoktál ilyesmiket küldeni a partnerednek? Vagy küldenél, ha lenne partnered?  Szoktál ilyeneket mondani neki? Bármikor? Ahogy a helyzet hozza?

Ha esetleg eddig nem, szerintem kezdjétek el! Persze csak akkor, ha belefér az ízlésrendszerbe…Szerintem baromi jó csapatépítő, olyan szexcinkos érzés. Illetve a szokásos közös beleegyezés elég fontos: ne küldjetek perverz kis üzeneteket olyannak, aki nem kéri.

Így leírva kicsit nevetségesek, de két ember között szerintem nem ciki. Leírom pontosan, mire is gondolok, aztán majd te eldöntöd, hogy tetszik-e neked a műfaj.

“Alig várom, hogy újra lássalak”

De az is lehet, hogy “Alig várom, hogy újra elfenekelj!” de bármilyen más szexekt megteszi – a lényeg, hogy a közös, a tiétek.

“Imádom, ha megnevettetsz/megnevetettlek”

Mindez perverz verzióban úgy hangzik: “Imádom, ha látom, hogy élvezed/Szeretem nézni, ahogy elélvezel!”…és ezek most az abszolút cuki verziók.

 

View this post on Instagram

 

Interesting title… #nymphomaniac #makemecome

A post shared by Stevannie Robertson (@stevannie_) on

“Szeretlek”

Hű, ennek így nagyjából végtelen verziója van perverz nyelven:) De talán egy közepesen belevaló perverz sweet nothings a “Szeretem a farkad!” és ez bármilyen testrésszel helyettesíthető. Én szeretem ezt a pasimnak elmondani, szóval ez a dolog egy odavissza részemről.  Nemtől szerintem teljesen független a perverzkedési szint is. És felejtsük el végre, hogy csak a “pasik udvarolhatnak.”

Szóval a lényeg, a szexhez használjátok a fantáziátokat is, ne csak a testeteket!<3

Kattints a képre!

Print Friendly, PDF & Email