Szex.Tippek

Enélkül biztosan nincs jó szex

szexsuli, szexfantázia

Fantáziálás. Szeretem. A szexuális fantáziálásról szóló kutatások leginkább azt vizsgálják, hogy miről ábrándoznak az emberek, én most egyáltalán nem arról akarok írni, hogy ki miről fantáziál, hanem magáról a fantáziálásról.

Arról, hogy szuper dolog, hogy nem kell hozzá semmi, de semmi, nem kell bedobni pénzt, és még csak szexi fehérnemű sem kell, ott van az agyad, és arról fantáziálsz, amiről csak akarsz. A fantáziálás olyan izgatószer, ami szerintem segít a gátlások feloldásában, az őszinte párbeszédben, és az önmagad szexuális megismerésében, ami különösen fontos téma a Szexsulin. Ha te nem tudod, hogy mire vágysz, honnan tudja a partnered?

Lassan ébredezel reggel, elképzeled a kedvenc szexpózod, magadhoz nyúlsz. Teljesen legális és nem ciki. Azt jelenti, szexuálisan tudatos vagy, képben vagy, hogy mi a jó neked,és ha te tudod, hogy mi a jó neked, és elmondod a partnerednek is, és ő is ugyanezt teszi, baromi jó lesz nektek…

Oké, akkor most csináljuk azt, hogy olvasod ezt a cikket, és elmerengsz. Felidézel egy jó kis szexjelenetet, ami már megtörtént veled, vagy nagyon szeretnéd, hogy megtörténjen. (Most egy kicsit Domján László hangoskönyvnek érzem magam:) A fantáziálásban az a jó, hogy gondolhatsz a múltra, gondolhatsz a jövőre, csinálhatod egyedül, vagy ketten. Erős szexuális töltete van ketten megbeszélni, hogy majd miket fogunk, miket szeretnénk egymással csinálni, milyen körülmények között.

Röhejesen hangzik, de engem legutóbb egy drogéria szemüveges polca előtt kapott el a flow: ez csak annyit jelent, hogy nagyon szexi tud lenni, amikor válogatod a leendő kellékeket (ez esetben ez egy ártatlan szinte nulla dipotriás szemüveget), és te tudod, hogy milyen körülmények között lesz rajtad az a bizonyos szemüveg. Szóval elég perverz fejjel próbálgattam a mindenféle kereteket, és elképzeltem közben, hogyan hasznosul majd a szerepjátékban.

A fantáziálás, a közös fantáziálás cinkossá tesz a partnereddel, vagy akivel közösen fantáziálsz, de egyedül is egy jó játék. Neked mi a tapasztalatod? Írd meg nekünk kommentben vagy a szexsuli@szexsuli.hu e-mail címre!

Borítókép: Unsplash

 

Print Friendly, PDF & Email