Szex.Tippek

Édeshármas: “A szád mindig elfoglalt lesz”

édeshármas szexsuli

Állítólag a pasik háromnegyede, a nők harmada álmodozik az édeshármasról. Pedig a valóságban sosem stimmelnek annyira a dolgok, mint a filmekben. Valahogy úgy esett az élet, hogy kétszer keveredtem édeshármas szituba, de én erősen a kettes felállásra szavazok. Lehet maradi vagyok:)

Ugye, mindig azt szoktam írni, hogy a jó szexhez gyakorlat kell, egymás testének (meg)ismerése és őszinte kommunikáció. Szóval az elméletem szerint az profi az édeshármasban, aki gyakran csinálja. Biztos léteznek egymásnak teremtett hármas párok, akik annyira passzolnak, hogy nekik mindig csodás az édeshármas – írjatok!:)

Na, de a lényeg, az édeshármas sokkal bonyolultabb, mint hiszed, és rengeteg dologra kell odafigyelni. Összeszedtem néhány alapdolgot: ezeket gondold át édeshármas előtt illetve ezekre figyelj közben:

  • Alapkérdés: valóban akarod-e? Tényleg van-e hozzá kedved, vagy csak a partnerednek akarsz imponálni? Ha az utóbbi miatt mész bele, baromira megbánod majd.
  • Ki legyen a harmadik? Nem biztos, hogy a legjobb barátnőd a tuti választás. De ha nem bánod, hogy utána a hétköznapokban is találkoztok majd, és cseppet sem vagy rá vagy bármelyik leendő félre féltékeny, akkor abszolút neked való az édeshármas.
  • Találjatok ki közös szabályokat! Mi fér bele, mi nem. Bár én nem hiszek abban, hogy az olyan szabályokban, mint “a behatoláson kívül bármi mehet”, mert eleve miért is vág bele bárki, ha nem akarja a teljes szettet?:)
  • Keress olyat, akinek hasonlóak a vágyai! Ez mondjuk lehet általános szabály is édeshármason kívül is. Kereshetsz online és a valóságban is harmadikat vagy egy párt – természetesen pont olyan óvatosan járj el, mint ismerkedéskor amúgy is!
  • Ne hagyd, hogy bárki feleslegesenk érezze magát! Kihagyottnak lenni a saját édeshármasodból, gondolj bele, mennyire magányos érzés…és mekkora bunkóság!
  • Ne gondold, hogy hátratett kézzel fekszel, a többiek meg csak veled foglalkoznak, ez itt kérem meló:) A szád mindig elfoglalt lesz: a nyögdécselés is elfoglaltság.
  • Itt is vannak bénzások: lesznek cuppanások, nyikkanások, reccsenések, szóval testhangok, na meg véletlen összeütközések, kinek mije van éppen ott.
  • Ezért is: nevetni ér közben! Elröhögni egy bénázást, a legjobb feloldás, és mehet tovább minden.
  • Rengeteg óvszer kell! Itt is abszolút fontos a biztonságos szex: védekezzetek, mintha lenne holnap!
  • Orgazmus etikett van: illik mindenkit kielégíteni, nem hagyunk senkit az út szélén.

Kattints a képre!

 

Print Friendly, PDF & Email