Szex.Tippek

Orgazmusokat gyűjtök: szexsztorik tőletek

szexsuli szexsztorik

Gondoltok néha arra, miközben Szexsuli cikket olvastok, hogy ez a történet veletek is megtörtént vagy megtörtént, de nem pont így? Gondolsz-e néha arra Szexsuli olvasás közben, hogy milyen jó érzés, hogy nem vagy egyedül? Hogy másoknak is hasonló problémái vagy kérdései vannak, mint neked? Vagy ugyanolyan örömei, még jobb!

Amikor a saját történeteimet osztom meg veletek, egyszerűen azt szeretném, hogy lássátok, a szex egy szuper dolog – minden nehézségével és parájával együtt. A gördülékeny kommunikáció egy csomó mindent megold – tudom százszor leírtam, és még nagyon sokszor leírom majd.)

Vagy amikor megírom, hogy csúnya nemibetegséget szedtem össze egy pasimtól, az azért van, hogy ti ne legyetek olyan kis buták, amilyen én voltam, és védekezzetek rendesen!

 

View this post on Instagram

 

***Légyszi segítsetek, hogy minél több emberhez eljusson a Szexsuli! <3***⁠ ⁠ Néha tényleg égnek áll a hajam a social média szabályok miatt. Ezt a fotót még nyaralás alatt csináltuk Ljubjanában az Illúzió Múzeumban. :)⁠ ⁠ Látjátok, hogy eléggé ügyelek, hogy a “csúnya szavakat” óvatosan írjam le, óvakodom a teljesen egyértelmű hashtagektől, mert az Insta tényleg szalvétával fogja… Az pedig, hogy egyértelműen hirdessem az oldalt Instagramon és Facebookon nem túl könnyű, mert valami kis erkölcstelenséget mindig találnak a hirdetéseimben. ;)⁠ ⁠ De ez nem panasz, mert nagyon hiszem, hogy előbb-utóbb korrektebben szét tudják majd választani az ismeretterjesztő sz.extartalmat a segglyukba fotózástól. (Bár van, amikor az is edukációs tartalom.) ⁠ ⁠ Szóval addig légy szíves segítsetek! <3 Nekem eszméletlen nagy dolog, hogy már háromszázan követitek az oldalt! Nagyon örülök, amikor visszajeleztek itt kommentben vagy privát üzenetben. Jó érzés, hogy mertek párbeszélni a témáról, pont ez a célom, hogy merjünk a sz.e.xről beszélni minél többen! ⁠ ⁠ Ha szeretitek a Sz.exsuli cikkeit – remélem ezért vagytok itt – segítsetek, hogy minél több emberhez eljusson a Sze.xsuli! Küldjetek Sze.xsuli cikkeket a jóarc barátaitoknak, persze ha vevők rá! És az oh_suli Instagram oldalát is mutassátok meg azoknak a nyitott ismerőseiteknek, akik bírják az ilyen tartalmakat!⁠ ⁠ Tényleg nagyon köszönöm még egyszer, hogy itt vagytok! Az rgzms a tiétek is!;)⁠ ⁠ #help #partner #párkapcsolat #lmbtq #test #lélek #férfi #nő #intimitás #mik #ikozosseg #instahun #instamagyar #magyarinsta #magyarinstakozosseg #intim #magyarinstakozosseg #kommunikáció #hellohungary #magyarblogger #insta #instagram #magyarig #ig_hun #ikozosseghungary #szerelmem #együtt #élet #motiváció #barátok

A post shared by 18+ (@oh_suli) on

A szexre nincs egységes recept: persze vannak dolgok, amelyek mindenkire vonatkoznak – például a közös beleegyezés intézménye. De mindenkinek más és más a jó: máshogy éri el az orgazmust, és ebbe bizony melót kell rakni. Egyrészt egyénileg: ahhoz, hogy másokkal is élvezd a szexet, tudnod kell, hogy neked mi a jó. Aztán ezt tudni kell megosztani a másikkal. Végül pedig figyelni kell a másikra, hogy az egész dolog egy oda-vissza játék legyen, ne pedig önzőzés.

Annyira különbözőek vagyunk szexuálisan is – ezért jutott eszembe, hogy küldjetek ti is szexsztorikat – akár egy bekezdést, akár hosszabban. Ha van olyan történeted, amiből szerinted a többiek is tanulhatnak, ha van valami jó kis tanulságod, de jöhet a történet tanulság nélkül is, a lényeg: hadd lássák a többiek, hogy nincsenek egyedül.

Kipróbáltál valami olyat, amiről nem gondoltad, hogy neked való, aztán mégis bejött?:) Óvatosabbnak kellett volna lenned valamilyen szexszituban, de most már utólag tudod, mit kellett volna tenned? Hatalmas orgazmusod volt, olyan mint még soha, és szívesen megosztanád a többiekkel, hogy jutottál a csúcsra?

Írjatok bátran a szexsuli@szexsuli.hu-ra vagy az Instagramon! Természetesen diszkrét vagyok: névtelenül osztom meg a történeteket, szóval tényleg írjatok bármilyen történettel, hátha jól jön a közösségnek!

Kattints ide!

Print Friendly, PDF & Email