Szex.Art

Ha végtelen pénzem lenne, ezeket a szexcuccokat venném meg

szexsuli_vibrátorgyűrű

Mielőtt bármit leírok, tisztára mosom magam fogyasztói társadalmilag.:) Szóval én vagyok az, aki két évvel ezelőtt a fenntartható ruhavásárlásra szavaztam, és nyilván nem vagyok tökéletes, de igyekszem kerülni a felesleges szarságok vásárlását. De ezt a szexkütyü bakancslistát már évek óta faragom a fejemben, és tegyük fel, hogy olyan világban élünk, ahol már minden szép és jó, és lelkiismeret-furdalás nélkül költhetem a pénzem aranyvibrátorokra. Ha minden cuccot meg akarnék venni a lenti szexcuccok közül több millió forintból jönne ki.

Valahol ott kezdődött a lista 2011-ben, amikor megláttam ezt a Kiki De Montparnasse vibrátorsakkszettet, ami annyira kéne az intellektüel ribanc táramba, mint egy tökéletes szexi szemüveg. Oké, jobban!

kiki de montparnasse , vibrátor
Forrás: Kiki De Montparnasse

Eköré a luxus vibrátor sakkszett köré történetet is kanyarítottam: szóval műkincstolvaj vagyok, de természetesen etikus, aki roppant jelentőségteljesen sétálgat a Bauhaus villájában egy nem létező országban, valami olyanban, amit Wes Anderson rendezett be. Nappal csakis selyemköntösben járok, ebédre rumkóstolót tartok önmagamnak, és a minipálmaházam kőasztalkáján áll ez a csodálatos luxus vibrátorkészlet, amivel természetesen sokat játszom.

Ugyanennek a háznak a felső emeletén van egy szexgardróbóm, amiben  – a többi között – a latex kapszula gardróbomat tartom. Nemrég beszereztem egy piros latex szoknyát, amiről nem gondoltam, hogy ennyire bejön majd. Lesz is cikk egy latexruha készítővel, szervezés alatt. A fenti fantáziképet módosítom: néha a selyemköntös helyett latexben járok otthon is, és a kis kesztyűtől a latex bádikon át konkrét ruhákat húzok a testemre nemcsak piros-feketében.

Van egy kattanásom: a dolgok, amelyek nem azok, aminek látszanak. Kicsit olyan a sakkszett is, de a ‘szexjáték és ékszer is egyben’ kategóriával eléggé el lehet kápráztatni. Lehet szembejött már veletek például ez a nyakláncvibrátor, de ami nekem igazán tetszik ez a vízálló Palma gyűrűvibrátor: ebben sakkozni az előző álmaim házában lehet túlkapás. Természetesen csakis türkizkék körmökkel illik használni…

szexsuli_vibrátorgyűrű

A múltkor egy szexshopban láttunk nyolcszázezer forintért egy egyébként nagyon csúnya aranyvibrátort. És azon gondolkodtam, hogy ez tényleg csak arról szól-e, hogy “Megtehetem, ezért megveszem”. Ha van aranyvibrátorotok, és tud valamit, amit a nem arany társaik, azonnal írjátok meg!

Azért találtam egyet, ami szép és jó drága: Coco de Mer 18 karátos aranyvibrátora, ami csiklóizgatásra (is) való, de bevallom azzal, hogy kulcsos dobozkája van, megvettek. Kellékfétisem van, mint Klaus Kinskinek a Nosferatuban.

-coco-de-mer aranyvibrátor
Forrás: Coco de Mer

Gyere és kövesd a Szexsuli Instagram oldalát is itt!

Print Friendly, PDF & Email