Szex.Egészség

A hosszú farok inkább fáj, mint jó

A férfiak farok mérete csodálatos örök témája az emberiségnek Szerintem minden társaságban keringenek baráti és kollegiális pletykák bizonyos emberek bizonyos méretéről. És a legszebb ilyen történet, ami velem eddig szembejött egy egyetemi tanárról szól, aki éveken át a szeretője volt az egyik tanítványának, aki nagyon beleszeretett.  Épp szakításban voltak, amikor a csaj elmondta a barátnőinek, hogy a tanár úrnak bizony mikropénisze van, legalábbis nagyon kicsi. A diplomaosztón tőle kellett átvenni a diplomát, és a csaj barátnői csak arra tudtak gondolni, miközben kezet fogtak a tanár úrral, hogy mennyire kicsi a farka. Akár igaz volt a sztori a mikropéniszről, akár nem, abból a diplomaosztóból a csajok csak erre fognak emlékezni.

Na, de igaziból most pont nem a kis farkakról, hanem a nagyokról szeretnék írni.

“Miért nem dugsz vele, olyan nagy farka van?!”

– hangzott el egy alteregós buli után, amikor a meleg barátaim ajánlgattak ott egy heteró csávót, akiről egyébként tényleg az egész hely tudta, hogy óriási a farka. (Hogy ezt miért is tudta mindenki, egy másik történet.) Ez volt az a pont, amikor már tudtam, hogy én ezzel a pasival nem csinálok semmit. Méghozzá azért nem, mert a hatalmas farok nekem inkább ijesztő, a vágy nem is annyira titokzatos tárgya.

Eddig kétszer hozott össze a sors nagyon nagy méretű pasival.

Nekem konkrétan fizikai fájdalom volt a szex, bárhogyan, bármilyen szögből fájt és kész. Elért a méhszájamig, és minden egyes mozdulat rémálom volt. Persze a szex nemcsak behatolásból áll, de azért jó, ha van az is. Bár utólag szégyellem egy kicsit, de a következő randinkat passzoltam, mert nem gondoltam, hogy szuper pár lennénk, ha nekem minden egyes alkalommal fáj a szex.  Természetesen biztosan van olyan, akinek meg csak a nagy farkú pasik stimmel – ha egymásra találtok tök nagy szerencse.

Nem kérdeztem meg a világ összes nőjét és pasiját, de akiket igen, azok egyetértenek abban, hogy inkább a vastagság a lényeg, nem a hossz – bizonyos kereteken belül persze. Nyilván mindenkinek más a hatalmas, más a kicsi, és biztos van az a csaj/pasi, akinek meg pont a hatalmas méret passzol.  Csak meg akartam végre írni, hogy a hatalmas pénisz nem mindig előny. És ha van erről történetetek, akkor mindenképpen írjatok meg,  itt kommentben, vagy a szexsuli@szexsuli.hu e-mail címre!

Kattints a képre és kövess bennünket Instagramon is!

instagram, oh_suli, szexsuli
szexsuli

 

Borítókép: Unsplash

 

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.