Szex.Tippek

Akkor most nézd meg a tükörben a puncidat!

szexsuli, tükör, punci, pénisz

Nemrég kiraktam az Insta Story-mban egy kérdést arról, hogy láttátok-e már közelről a nemi szerveteket, kinek mije van…Kaptam is üzenetben egy kérdést, hogy akkor én láttam-e a sajátomat, és miért kéne mindenkinek látnia a sajátját.

Egyrészt igen, persze, hogy láttam a sajátomat. Még középiskolás koromban gondoltam, hogy megnézem közelebbről is, de a fenekemmel kezdtem, és a segglyukam látványát fel kellett dolgoznom, kellett egy kis idő, de sikerült. A puncimat pedig mivel addig még sosem láttam közelről, szintén megnéztem. Látnom kellett, hogy néz ki, kíváncsi voltam, mit lát belőle a pasim, érdekelt, hogy épül fel. Ha már egyszer van saját puncim, akkor egyszerűbb azt tanulmányozni, mint a könyvekben a rajzokat.

Emlékeztek talán erre a cikkre is itt lejjebb, a punciszagolgatásról írok, nem a megnézésről, de mindkettőnek az egészségügyin túl szextudatossági oka is van.

https://www.ohsuli.hu/2019/01/22/szagold-meg-neha-a-bugyid-jo-lesz/

A pasik mindennap többször a kezükbe fogják a péniszüket, farkukat, ki hogy nevezi, pisilés közben. Ugye, mi csajok, csak kitöröljük a puncinkat, úgy hogy közben nem is igazán látjuk. Szóval a lényeg, hogy időnként pasiként is érdemes alaposabban megnézni a farkad: megnézni, minden oké-e. Nincsenek-e rajta pöttyök, sérülés, bármi, ami addig nem volt ott? Illetve, ha meg éppen magadhoz nyúlsz, jó gyakorlás, jó tudása annak, hogy neked mi a jó, és így a partnereddel is megoszthatod, mit szeretnél szex közben.

Ha pedig csaj vagy, és eddig még nem tetted meg, vagy már régen: elő egy tükörrel, tedd szét a lábaid, és tanulmányozd alaposan a puncid redőit: nézd meg alaposan mi micsoda. Felejtsd el a “jaj, de szép”, “jaj, de csúnya” kategóriákat: nézd meg, minden oké-e vele, nincs-e rajta valami változás – ugye, ezt csak úgy tudod, ha időnként megnézed. Aztán érj hozzá a csiklód különböző részeihez, próbáld ki, hol a legjobb érzés! Adj magadnak időt, nézegesd meg centriről centire! Így sokkal jobban megismered a puncid, és másoknak is sokkal jobban el tudod mondani, neked mi esik jól, te hogy szeretnéd. Az önismeret szerintem nemcsak arról szól, hogy tisztában vagy a lelki tulajdonságaiddal, hanem arról is, hogy tisztában vagy a testeddel is, szóval tényleg vedd elő azt a tükröt, és nézd meg a puncidat vagy a farkad!

Katt a képre!

Borítókép: Unsplash

Print Friendly, PDF & Email