Etikus Pornó

Itt egy pornóoldal, ahol csak az arcokat látod

beautiful agony, pornó, orgazmus

Amikor Berlinben voltam 2008-ban, hoztam onnan egy képeslapot, amin egy nő feje van, aki éppen élvez. A képeslapra egy kortárs múzeumban akadtam, ahol egy nagyon hasonló projekttel foglalkoztak, mint a Beautiful Agony kitalálói.

Képzelj el a pornóoldalt, ahol csak az emberek fejét látod orgazmus közben. Csodálatos! Ja, igen, és a legfontosabb, hogy az emberek saját maguk csatlakoznak, saját maguk rakják fel a videóikat. Nézzétek meg ezt a videót, és világos lesz, miről beszélek. A közös nyögdécseléseknél nem lesz semmi szexibb!

Hmmm, most azért elgondolkodtam, hogy láttam-e a saját arcom orgazmus közben, de ha volt is tükör a közelben, szerintem nem az arcomat néztem…Most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a csak orgazmusokat mutató oldalt valóban pornóoldalnak szánják a kitalálói. De nem a nőalázó fajta. A mainstrem pornó ellenében szeretnék megmutatni, hogy az emberi szexualitás nemcsak darab húsok találkozása, és az igazi, természetes, valódi orgazmus látványa igenis izgató. Pontosabban elég hozzá a folyamatot látni az arcon.

GYERE ÉS KÖVESD A SZEXSULI INSTAGRAM OLDALÁT AZ OH_SULIT!

Én nagy híve vagyok a valódiság megmutatásának a szexben, ezért tetszik annyira ez az egész. Az emberek feltöltik az orgazmusukat a netre – tiszta Black Mirror – te meg előfizethesz rá és megnézheted. Vannak egyébként ingyenes is megnézhető videók: keresd a “Free sample” felirattal jelölteket!

Az egész oldal akkorát ment a világban, hogy például Jean-Michel Jarre-t is megihlette és a projektnek dedikált egy számot, ezt:

Borító: Beautiful Agony

Print Friendly, PDF & Email