Szex.Art

Még négy aktfotós, akinek semmi köze a pornóhoz

magdalena wosinska, aktfotós, instagram

Azt már tudjátok, hogy szeretem az Instagram válogatásokat. Mutattam már nektek erotikus grafikusokat és fotósokat is az Instagramon. Persze mindenkinek más az erotikus: ha van saját kedvencetek, küldjétek el nekem, vagy taggeljétek be az oh_sulit a kedvenc képetek alatt! Kattints a nevekre az Insta profilokért és pláne a fotókért!

Cameron Hammond

Abszolút Instagram képes, mintha az összes képét direkt csak az Insta falára pakolná, pedig egyáltalán nem: különböző erotikus magazinoknak fotóz, például a Playboy-nak is.

 

View this post on Instagram

 

Zoi @zoiageliki preview #35mm

A post shared by Cameron Hammond (@cameron_hammond) on

Brooke Olimpieri

Kreatív ügynökséget is vezet a fotózás mellett, és van egy retró-vintage hangulata a képeinek, ahol mindenki belevaló nő, nála senki sem szégyellős. És, ami még elég ritka, hogy férfi is van a képein itt-ott, nemcsak a modell csajokat fényképezi.

Lana Prins

A holland fotós szereti, ha a meztelen testek virágokkal találkoznak, de a folyadékok és különböző testrészek találkozását is imádja.

 

View this post on Instagram

 

2018 making love to your screen 👅

A post shared by Lana Prins (@lana.prins) on

Magdalena Wosinska

A lengyel fotós pedig a természetbe rakja a meztelen alanyait, követik is több mint 160 ezren.

 

View this post on Instagram

 

Woke up to bathe in the snow melt while our clothes dried in the crispy early morning sun. #theexperiencevol1 #magdalenawosinska

A post shared by 📷Magdalena Wosinska🎥 (@themagdalenaexperience) on

Borítókép: Magdalena Wosinska

Print Friendly, PDF & Email