Szex.Tippek

Közös maszti – Most akkor mindenki csinálja magának!

szexsuli közös önkielégítés

Írtam már korábban az önkielégítésről, arról, hogy miért is maszturbálj szégyentlenül, vagy azt kérdeztem, te emlékszel-e az első önkielégítésedre. Aztán mutattam művészi fotókat hotelszobákban maszturbáló férfiakról, de arról még nem írtam, milyen jó egymás előtt űzni ezt a műfajt.

Tudjátok, ez sem kötelező, csak egy lehetőség, és ha a tizen- vagy akár a huszonéves önmagamnak megüzentem volna a jövőből, hogy ez egy jó dolog, biztosan fanyalgok egy kicsit, mert akkor még nem éreztem át ennek az intimitását.

Pedig ez nagyon intim dolog tud lenni, és itt nem arra gondolok, hogy az alkalmi partnered csukott szemmel nyüszítve rád veri a farkát, miközben te is próbálsz részt venni az aktusban, de még egy szemkontaktust sem csípsz el.

Szóval nem erre gondolok, hanem amikor mindez kölcsönös. (Itt van egy fontos cikk a “legalapabb alapról”, a közös beleegyezésről!)

A gyakorikerdesek.hu csodálatos oldalán többször elhangzik a kérdés, hogy a barátom azt akarja, hogy maszturbáljak előtte, juj, mit csináljak. Szerintem kérd meg a barátodat, hogy akkor ez legyen kölcsönös! Persze továbbra is hangsúlyozom, ha van kedved hozzá. A közös önkielégítéshez szerintem elképesztően nagy bizalom kell, mégis csak olyan szeletet mutatsz meg magadból, ami a legintimebb titkod. Az előbbi linken találsz egy cikket a témáról, és ott a hozzászólásokból kiderül, ki hogyan űzni, miért szereti, szóval, nyugi, nem vagy egyedül, ha erre vágysz.

Bár nem vagyok párterapeuta, de a közös masztit receptre felírnám pároknak, akik szeretnének közelebb kerülni egymáshoz. Gondoljatok csak bele, először is, baromi szexi tud lenni, ha így látod a partnered, másodszor meg még tanulhattok is belőle: el sem kell mondania, láthatod, hogyan szereti a másik. Lehet a teljes szexnek csupán egy része, de lehet ez a teljes szex önmagában. Mondjuk a legnagyobb kánikulában, amikor még az is sok, ha a ruhád hozzád ér, de lenne kedved elélvezni…

Ti szeretitek a műfajt? Írjatok kommentet, vagy küldjetek üzenetet a szexsuli@szexsuli.hu e-mail címre!

Borítókép: Unsplash

Print Friendly, PDF & Email