Happy BDSM

“A társam el tud élvezni a peggingtől anélkül, hogy a farkához érnék”

pegging, felcsatolható dildó
Nemrég kaptam Instán egy kérdést, hogy írjak a peggingről. Az az, amikor a csaj egy felcsatolható dildóval megdugja a pasit. Mivel erről nincs tapasztalatom, gondoltam megkérdezlek titeket, hátha van erről személyes tapasztalatotok, és mesélnétek is róla. Baromira örültem, amikor ott vigyorgott az üzeneteim között, hogy “írok” – az egyik nagyon jóarc Szexsuli követőm írt rám, Viki. Küldtem neki pár kérdést, és ezeket válaszolta. Enjoy!
“Állandó partnerrel próbáltam ki és csináljuk is a pegginget, bár csavar a dologban, hogy nem a hagyományos értelemben vett párom, hanem szex/BDSM/egyéb érzelmi kapcsolat. Az említett partnerem biszexuális, de szeretni csak nőket tud, viszont testileg néha megkívánja a férfiakat is. Illetve switch, azaz domináns és szubmisszív szerepben is élvezi a szexet, mikor, hogy. Ebbe pedig tökéletesen beleillik, hogy fogjam a felcsatolható dildót, és megdugjam. 🙂 Szerintem szexuális beállítottságtól függetlenül bármelyik férfi kíváncsi lehet rá. Ha a nőktől szinte már elvárás az análszexre való hajlandóság, egy hetero férfit is érdekeket, milyen érzés popsiba csinálni.
Mi elég nyitottak vagyunk újdonságokra – na jó, a társam extrém módon vevő mindenféle disznóságra 😉 – mindkettőnket érdekelt a dolog. Én vele próbáltam először, a társam ugyan már nem volt pegging-szűz, de vágyott, hogy én is magamévá tegyem a seggét. Vettünk hozzá kellékeket, és csináltuk. Többször is, és még fogjuk is.
Számomra egy szóval írható le tökéletesen az érzés: hatalom. Akkor is, ha semmiféle BDSM vonal nincsen az együttlétben, egyszerűen az az érzés, hogy – ugyan egy segédeszközzel – de belehatolok a másik testébe, olyan, mintha én rendelkeznék vele, az enyém lenne. Nagyon szexi! Utána nedvesen vártam, hogy én is meg legyek dugva rendesen. És a has/farizmokat is megdolgozza 😉
Tanács: sok-sok előjáték, először gyengéden, hogy lazuljon a popsi. A síkosítóval nem szabad spórolni. Fenék nyalás, simogatás, ujjazás, plug – ezekkel lehet szoktatni a feneket a behatolás érzéséhez. Akár több alkalommal is, mielőtt megtörténik az aktus. Dildót szerintem érdemes rövidebbet venni, nem a hossza a fontos, inkább a vastagság, keménység, ami függ a férfi fél popójának feszességétől. Mi a szilikont szeretjük, biztonságos alapanyag. A társam el tud élvezni a peggingtől, anélkül, hogy a farkához érnék. Maga a tudat, hogy nő hatol belé, a kitöltöttség érzése és a prosztata izgatasa miatt óriási orgazmusai voltak. 🙂
UPDATE: Jelentkezett a cikk olvasása után Andi, hogy ő is szívesen megosztaná veletek a pegging tapasztalatát. Íme, Andi története:
“19 éves voltam, amikor Ő 40. Akkor még javában tanultam az egyetemen, mellette dolgoztam. Éppen kezdett kinyílni a világ számomra, így sok újdonságot szerettem volna kipróbálni. Egy ismerősöm által ismertem meg. Alkalmi kapcsolat volt, hetente egyszer találkoztunk, és nem tartott sokáig. Magas beosztásban dolgozott, finoman fogalmazok, ha azt mondom, egyáltalán nem tartottunk az életben azonos szinten. Szeretett volna párkapcsolatot tőlem, de elképzelhetetlennek tartottam, hogy egy olyan emberrel legyek együtt, aki egyidős a szüleimmel. Párkapcsolatra olyan férfi kell, akivel randizgatsz, hosszasan elbeszélgetsz, és szépen lassan bele szeretsz. Ő nem ilyen volt.

Abban a korosztályban már nincsenek kérdések. Az van, amit mond, határozott fellépés, mégis gyengéd. Egy igazi szerető. Teljesen hetero (bár ezt ugye nem tudhatom biztosan) pasiról van szó. Imádja a női testet. Életemben először volt olyan, hogy úgy voltam pasival, hogy nem az számított, hogy elélvez-e vagy sem. Elmondtam neki, hogy tanulni szeretnék, tanított. Ő hozta fel a pegging témát, természetesen kellő alkohol elfogyasztása és lelazulás után. Nem kérdezett arról, hogy szeretném-e. Átment egy másik szobába a felcsatolható dildóért. Egy szót sem szólt, felállított, és rám adta. Ő vezetett. Még egy ilyen kiszolgáltatott helyzetben is képes volt engem irányítani, mondta, hogyan és mit csináljak. Igazából baromi izgató helyzet volt. Olyan erős „férfienergiát” éreztem, mint még soha. Olyan érzés lehetett, mint amikor egy férfi élvezettel nézi a nőt, akit éppen kefél, hogy milyen jó neki.

Ezt szerintem csak azok a férfiak tudják véghez vinni, akik teljesen tisztában vannak a saját testükkel, azzal, hogyan és milyen örömöket tudnak szerezni maguknak. Ez nem a melegekről vagy a heterókról szól. Ez arról szól, hogy kiaknázzátok a testetek minden apró örömforrását. Bizalom, nyitottság, és némi érettség kell a hozzá.”

Kövesd a Szexsuli Instagram oldalát is!
Print Friendly, PDF & Email