Szex.Tippek

Iratkozz fel a hírlevélre, hogy ne veszítsük el egymást!<3

jámbor eszter

Bevallom őszintén, én korábban már eltemettem a hírlevél műfaját, hiba volt.:) Rájöttem, hogy nekem is vannak kedvenc hírleveleim, szóval 2020 első újdonsága Szexsulin a havi hírlevél lesz, de ehhez ti is kelletek.<3 Akik már olvasnak egy ideje, azok tudják, hogy nem szoktam nyavalyogni, most egy icipicit fogok. Szeretném, hogy lássátok, hogy miért fontos a hírlevél műfaja az érzékeny témával foglalkozó oldalaknak is.

Amikor indítottam az oldalt egy évvel ezelőtt, arra jutottam, hogy első körben Instagram profilt csinálok. A Facebook nem alkalmas arra, hogy ott ilyen témákról nyíltan beszélgessünk. A Facebookon sokan a valódi nevükkel vannak fent, és a kollégák és a családtagok előtt sem fognak ilyesmiről dumcsizgatni. Gondoltam, hogy az Instagram alkalmasabb lesz arra, hogy terjesszem a szextudást. Sajnos a közösségi médiumok kettős mércéjében a Szexsuli nem áll a legjobban: nyilván tolom a kontent, de finoman lavírozom, hogy az oldal stílusa se vesszen el az Insta posztokban – értsd: próbálom nem szalvétával fogni a szövegeket – átjöjjön az üzenet, és ne tiltsanak le a p..ába azonnal, mert az nagyon fájna azért… A lényeg, hogy lelkesen lavírozom tovább, és nagyon büszke vagyok rátok, akik követtek, lájkoltok, kommenteltek – tényleg ti vagytok, akik életben tartjátok ezt az egészet, én csak írok:)

Ha szeretitek az oldalt, bírjátok a stílust és a témákat, iratkozzatok fel a havi hírlevélre. Miért lesz ez jó nektek?

  • Havonta egyszer  – a hónap vége felé – a postaládátokban landol diszkréten egy levél, benne a Szexsuli legolvasottabb, legérdekesebb cikkeivel. Akkor olvasod el őket, amikor lesz rá időd, meg egy kis nyugalmad.
  • Azt tervezem, hogy a hírlevélben mindig lesz valami kis finomság, amit csak a hírlevél olvasók kapnak meg. Ha feliratkoztál a Szexkalendáriumra decemberben, akkor tudod, hogy mire számíts!:)
  • A hírlevélben kicsit többet tudhatsz meg rólam és a Szexsuli készülő cikkeiről, Szexsuli tervekről, és abszolút szívesen veszem a ti ötleteiteket is!
  • Remélem ilyen nem lesz soha, de ha egyszer csak úgy dönt az Instagram, hogy legyalulja az Ohsuli profilt, akkor sem veszítjük el egymást, ha feliratkoztál a hírlevélre. Szóval a hírlevél arra is jó, hogy ne veszítsük el egymást!
  • És végül: baromi nagy segítség, ha feliratkozol. Olyan egy kicsit  – nem is kicsit – mintha adományoznál a Szexsuli fenntartására, de pénz helyett az e-mail címeddel szavazol arra, hogy legyen Szexsuli, mert szereted! <3

A sok duma után pedig, ha úgy érzed, hogy akarod a Szexsuli hírlevelet a fenti érvek miatt is, akkor:

KATTINTS IDE A HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁSHOZ ÉS JÓ LESZ NEKED IS, NEKEM IS!

Nagyon szépen köszönöm!

Üdv,

Jámbor Eszter

Print Friendly, PDF & Email