Etikus Pornó

Magyar print pornó magazinok: Én vagyok az, aki betűről-betűre elolvasta a Cica meg a TuttiFrutti legutóbbi lapszámát

print pornóújság szexsuli

Még tavaly jött velem szembe az a hír, hogy amikor eladóvá vált egy lengyel print pornómagazin, a Twój Weekend, akkor az új tulajdonosok azért vásárolták meg, hogy egy utolsó szexizmus mentes, nőkről és szexualitásról oktató különszámot szerkesszenek, és végleg bezárják a lapot. Végül díjat nyertek a kampánnyal, és egyébként ez a lapszám produkálta az évtized legjobb eladásait. Hű, de csinálnék egyszer én is ilyet…

Na, szóval akkor jutott eszembe, hogy meg kéne néznem, milyen a print pornómagazin kínálat itthon. Utoljára egyetem alatt láttam ilyesmit, és irodalom szakosként borzasztóan megviselt  “Az öreg hölgy látogatása” című összeállítás.  Most végre eszembe jutott ez a tervem, és a Szlovéniába tartó utunkon az M1/M7-es kivezető szakaszán, egy benzinkúton vettem egy Cica magazint és egy TuttiFrutti Party-t a benzinkutas csávó legnagyobb örömére. (Ezt a cikket 2020 januárban írtam.)

TUTTIFRUTTI PARTY

“Egy igazi társasági ribancnak nem csak (sic!) egy faszt kell bírnia, hanem akár álmában is kettőt!

– kezdtem kéjes felolvasásba Ljubljana felé, mert lehetetlen betelni azzal, ahogy a pinás-faszos képek mellé megpróbálnak szöveget elhelyezni. Nem tudom az újság közönsége elolvassa-e a szövegeket, de szerintem az biztos, hogy jelenleg Magyarországon én vagyok az egyetlen, aki betűről-betűre elolvasta a Cica meg a TuttiFrutti legutóbbi lapszámát. (A cikk tárgyául vett sajtóorgánumok helyesírásáról most mélyen hallgatok, valószínűleg még senkit nem lombozott le önkielégítés előtt/közben egy VESSZŐHIBA. Vagy?)

print pornóújság
“A dögös suna legszűkebb lyuka”

A “dirty talking”, vagyis a “mocskos beszéd szex közben” műfaját a TuttiFrutti szövegírója nem fél használni, és távol áll tőlem a korsémig, de például az a mondat, hogy “miszlikbe kúrták a dögös suna legszűkebb lyukát”,  nem születhetett meg ebben az évszázadban.:) És csodálatosan végigviszi benne a költő ezt a Trump-szerű, pussymarkoló, fehér férfi vonalat. Csak néhány példa, de túl sok jó van:

  • “Alig várta már, hogy a srácok jól CUNÁN döfjék!”
  • “Abigél ANÁLKODIK, aki a jó öreg CUMIKÁZÁST sem veti meg”
  • “Azzal is meglepett bennünket, hogy a menet közepén a szűk POPÓLYUKÁT is bedobta az akcióba!”
  • “Így basznak olvasóink: Etelka nagyi kéjbarlangja”

Oké, ez egy végtelen sötét verem a magyar print pornó ragacsos szövegmasszájában, szóval ugorjunk a képekre, amelyek lényege, végülis print pornó magazinról van szó, hogy legyen rajta pina, de az jó sok – a képzeletnek nem kell semmit meghagyni, jöhet valami erotikus ruci is, de annyira inkább nem. Férfifasz is szerepeljen rajta, de csak olyan arányban, hogy még ne legyen buzis. De a férfiak feje inkább ne szerepeljen, csak a nőké, mert mondom még egyszer, az már túl buzis. A pucér testek rengetegéből a kedvenc fotó típusom az, amikor a valamilyen szextevékenységre alliteráló keresztnévvel rendelkező asszony fegyelmezetten néz a tökéletesre sminkelt arcával a faszerdő közepéből egyenesen a kamerába. Egyem a szívét!

print pornóújság
“A faszerdő közepe”

A képekről még annyit, hogy az impresszumból a végén kiderül, hogy a képek forrása – most kapaszkodj – az INTERNET. Megannyi kérdés: de talán egy perces néma tiszteletadás jár az újság alkotóinak, akik havonta egy ezresért el tudnak adni olyan print magazint, aminek a minőségével egyenrangú fotókat az INTERNETen is meg lehet találni ingyen. (Arról, hogy miért fizess a pornóért korábban írtam.)

Jaj, és hát a szexhirdetések csodálatos világáról nem is beszéltem.

A print pornó újságban nem kell becsomagolni a szexhirdetést, nem kell intellektuálisnak, meg Operába járónak beállítani magad ahhoz, hogy valaki dugjon veled. Ez itt a pure bizniszarea. “Gyere, kiszopom a gecid az utolsó cseppig!” – üzeni a lány a képről, aki nemcsak derékig látszik. Nem tudom, mi van, ha valaki reklamál, hogy “Azért van ott még néhány kiszopni való csepp, ez itt még nem a tranzakció vége.” Erről a hirdetésről viszont azért nem teszek be fotót, mert éppen a LÓFASZSZOPÓ nő hirdetése mellett van. Őt Ritának hívják és sajnálom, hogy nem tudja, amit tesz a képen, az nem legális…Persze egy telefonban beszélhet róla, mintha csinálná, az már legális…

És még egy utolsó kép a TuttiFruttiból, ahol még a rendszerváltás előtti kanonizált és közös megegyezésen alapuló rasszista formát veti be a szerző: a fekete pasi fekete farkát na, vajon mihez hasonlítja? Csak nem CSOKIHOZ? De.

print pornóújság
“Imádja a csokit!”

CICA MAGAZIN

“Sokáig agyaltam azon, hogy a decemberi címlapunk lehet-e ázsiai pofi?”

A Cica magazinba belelapozni a TuttiFrutti után olyan, mintha a KDNP hírlevele után azonnal Bayer Zsolt blogjára váltanál.  A TuttiFrutti szexizmusa kutyafasza a Cica magazin rasszista, végtelenül nő -és Karácsony Gergely gyűlölő incel szövegeihez képest. Ha szeretnéd az élményt otthon előidézni anélkül, hogy költenél a Cicára, kapcsold be az M1 Híradót, és verd rá a farkad, de hogy a csajokat se rekesszem ki, elő a piros-fehér-zöld vibrátorokkal!

print pornómagazin
“Lehet-e?”

Muszáj idéznem innen is, mert úgy igazságos. Az aktuálpolitika és a nőalázó szexizmus kézműves keveréke szinte minden mondat:

  • “Mostantól tehát vagy finnyázunk vagy a Cicában is durván keverék vérvonalú csajokra recskázunk?” – THE STRUGGLE IS REAL
  • “Mivel a buzik és a libsik már a pesti városházán is a spájzban vannak, így jobb híján más ötletem nincs, mint hogy mi, PINABUBUSok fogjunk össze!”
  • “Az isten szerelmére, remélem ebben a jelmezbálban, (értsd a vörös rongyokba öltözött Budapestet) elnézitek nekem, hogy legalább öt évig, a követező önkormányzati választásokig nem kívánhatok semilyen Karácsonyt nektek..”
  • “Vajon Jézuskától ILYESMI ÁLLATNŐSTÉNYT miért nem lehet kapni ajándékba?”
  • “Egy ribanc vagy jól szopik vagy fogazik, más opció nem létezik.”
  • “Szopós ribanc mind, csak akkor elkölcsösek, ha te akarod megkapni őket.”
print pornóújság
“Kellemes ülepeket!

A Cicát végigkísérik a nyugtalanító erkölcsi üzenetek, amelyek jelenléte egy pornóújságban teljesen indokolatlan, de a szerző elhatározta, hogy ő megküzd mindennnel, ami a mai világban elfogadhatatlan: libsik, akarácsonygergő, a migráncsok, a transzneműek és a világ összes nője, aki mindenkivel csinálja, csak vele nem. A szövegek alapján felmerül, hogy vajon az alkotó érintett-e már női testet, vagy csupán a saját farkát nevezi női néven, de kizárólag ősmagyar eredetű asszonynév jöhet szóba, és természetesen csupa keresztény gondolat szállja meg az ő agyát felláció közben. (És egyébként nagyon nyugtalanítóan itt nincsen leszögezve, mint a TuttiFruttiParty-ban, hogy a fotókon 18 év feletti lányok szerepelnek.)

IRATKOZZ FEL A SZEXSULI HÍRLEVÉLRE!

És a cikk vége előtt még muszáj kiemelnem két kedvenc részemet. Az egyik, ahol a Cica magazIn szerkesztője egy vékony szőke nős képen elmereng azon, hogy mennyire nem az esete ez a nő, nem is lenne igazán kedve megdugni. A másik pedig – amit egyébként hiányoltam a klisék mentén a TuttiFruttiból – a leszbikus szex, amelynek láttán szerkesztőnk ismét a szívéhez kap, mert az ilyesmi nem természetes, és az egyébként több oldalas leszbikus szex összeállítást végigkíséri egy zavaros szöveg a kromoszomákról és az ostoros gyíkokról.

print pornó
“Hát, fura az egyedfejlődés”

Végül pedig hősünk, hogy alátámassza a sajtoforras.hu-n (?) található Cica magazin leírást –  “prémium kategóriában vezetö szerepet betöltö (sic!) Cica Magazin a papás-mamás piaci szegmens legszínvonalasabb kiadványa. Mint szerkesztésben, képanyagban és tartalomban, papírminöségben és nyomdai kivitelezésben a maximumra törekszik” – a magazin végére beszerkesztett egy megható találkozást egy valódi “Cica-olvasóval”, akinek véleménye az egész országét tükrözi, de legalább az újság célcsoportjáét:

print pornó
“Egy jó atyafi”
Print Friendly, PDF & Email