Szex.Tippek

“Biszexuális férfi vagyok, szexuálisan vonzónak találom az emberi sokszínűséget”

jason ellis biszexualitás

Biszexuális férfi vagyok, és szeretem a feleségem. De férfiakkal is szexelek, szexuálisan vonzónak találom az emberi sokszínűséget” – Jason Ellis, korábbi MMA-harcos, aki most rádiós műsorvezető 2019 év végén a rádióműsorában állt ki a biszexuális férfiak mellett: mert úgy érzi, hogy ezeket a pasikat, az LMBTQ közösség nem fogadja be.

“Azok a férfiak, akikkel szexelek, amikor elmondom, hogy házas vagyok, azt szokták mondani, hogy ez csak egy fázis, majd meleg leszek, ha bevallom magamnak, és olyan, hogy biszexuális nem létezik. Vagyis, szerintük, aminek érzem magam, az nem létezik…Csak egy kis empátiát szeretnék” – mondta Jason, és nagyon megörültem, amikor megláttam az erről szóló cikket, mert nagyon ritka, ha egy pasi kiáll és ennyire őszintén beszél a biszexualitásról. Most képzeljétek el, hogy egy korábbi magyar boxoló, birkozó – valami klasszikusan kemény sportot űző – nyíltan beszél ilyesmiről egy rádióműsorban.

A kétezres évek végén éltem pár hónapot Dániában, egy hojskoléban (népfőiskolának fordítják), ott egészen máshogy álltak a huszonéves pasik a szexualitásukhoz, és az esti partikon, ha éppen egy pasival smároltak, rohadtul nem csináltak belőle nagy ügyet, senki se buzizta le őket, és mindenki csókolozott zavartalul tovább. Sokkal könnyedebben álltak az egész szexualitás kérdésköréhez, érezhetően kevesebb volt az ítélkezés.

IRATKOZZ FEL A SZEXSULI HÍRLEVELÉRE!

Létezik egyébként egy 2015-ös kutatás, amely szerint mindenki biszexuális, és kész. És akkor a Kinsey-skáláról még nem is írtam: Alfred Kinsey már 1948-ban úgy gondolta a kutatásai alapján, hogy az emberek nem oszthatóak be vegytiszta heteroszexuálisnak vagy homoszexuálisnak, hanem egy skálán mozognak a kettő között.

Hmm, én nem kutattam, de valahogy az életem során velem többször jött szembe – egyébként heteró – pasiktól gay sztori. Arra pedig abszolút nem számítottam, hogy több olyan pasiismerősöm is van, aki kipróbálta vagy szívesen kipróbálná a szexet egy transzvesztitával. Lepadlóztam – egyszerűen azért, mert annyira nagyon heteróként viselkedett – amikor egy volt játszópajtásom, tesztoszteron felhőben úszó olasz csávó elmesélte, hogy egy bárban meglátta élete leggyönyörűbb, legvonzóbb nőjét, akiről már csak a taxiban derült ki, hogy transzvesztita, de szerinte már nem volt mit tenni, muszáj volt megdugni. De ezt tekintsem élete titkának, és ne mondjam el senkinek soha. Hát, most jól megírtam, de nem beazonosítható, na. Szóval ő, milyen kategóriába sorolható? Meg egyáltalán kellenek-e kategóriák?

A társadalom még mindig hülye

A mainstream leszbikus pornónézés férfiaknál valami elvárt alap, ahogy az is, hogy édeshármasról kell fantáziálnia a rendes heteró pasinak, természetesen két csaj, egy pasi felállásban. Ez vállalható, bevallható, sőt van az a közeg, ahol lehet vele vagánykodni. De mondjuk, mi van akkor ha a pasi, inkább a két pasi, egy csaj felállásról álmodozik? Ez már nem annyira elfogadott társadalmilag. Ugyanakkor, ha mégis, küldjetek nekem erról sztorikat a szexsuli@szexsuli.hu e-mailre!

A társadalmilag elfogadott maszkulinitásba nem fér bele a férfiak biszexualitása. Ó, és tudom, hogy sajnos itthon még nem tartunk ott – pedig kéne – hogy ne bámuljanak meg az utcán senkit, csak azért, mert azonos nemű a partnere. De itt az idő, hogy beszéljünk a biszexualitásról is, most épp a férfiak biszexualitásáról, mert sokkal több pasi fejében fogalmazódik meg a gondolat, hogy kipróbálná pasikkal is, de rosszul érzi magát, és fél, mert társadalmilag ez necces.

Itt a Szexsulin arra buzdítalak benneteket is, hogy soha senkit ne ítéljetek el az alapján, hogy milyen szexuális vágyai vannak. Hadd legyen jó mindenkinek anélkül, hogy paráznia kéne, mit szólnak hozzá az utcán  vagy bárhol idegen emberek… “It’s chaos, be kind!”

Borítókép: Jason Ellis Facebook

Print Friendly, PDF & Email