Szex.Tippek

Mindig zseniálisan áll a férfiing az imént megdugott asszonynak

szexbénázás, szexbaleset

A klasszikus romantikus filmek szexjelenteitől falra mászom. A lepedőt markolászó kéz vagy kezek kifejezetten bosszantanak, nyilván óvszert a kanyarban sem látunk, hiszen mindenki annyira romantikus, hogy biztos nincs HPV-je. A nők meg szinte azonnal elélveznek illedelmes arccal a behatolástól, hogy aztán belebújjanak a pasi ingébe, ami persze a nagy mérete ellenére is fantasztikusan áll az imént megdugott asszonynak.

Arról, hogy milyen valódi dolgokat nem látsz a pornóban, már korábban írtam. Most a hétköznapi szexbénázok jönnek, hogy nehogy azt higgyjétek, hogy minden aktusra Disney virágok hullanak…

Arról jutott eszembe az egész, hogy nemrég egy szép szombat délelőtt cukin vártam egy kis spontán(szerű) fenekelést a fotelre támaszkodva. A cél az lett volna, hogy az éppen arra haladó pasim csapjon már rá egy picit két lépés között a seggemre. Várok, várok, és semmi sem történt, egyszerűen azért, mert a pasim nem vette észre a spontán szándékot, már rég máshol járt a lakásban. Nagyon nagyot röhögtem magamon, és végül szóltam, hogy volt itt egy szándék.)

Ez a teljesen ártalmatlan kategória, mert ugye itt senkinek nem esett bántódása, de tudok olyan példát is, ahol igen. Én baromi ritkán hordok magas sarkút a külvilágban, többnyire csak a négy fal között. Persze, ha hordanék a külvilágban, valószínű akkor is pont úgy süllyesztettem volna bele  – teljesen véletlenül  – orális szex előtt a pasim lábfejébe. Hát, nem volt boldog, meg én sem, mert borzasztó lelkiismeret-furdalásom lett, hogy lyukat ütöttem két lábujja közé. Meg a tisztázó pillanatok, hogy ez végzetes volt-e a szexiségre vagy mehet tovább.

Ami még szép elcseszés és egyébként fájdalmas is, ha sperma megy a szemedbe. Az van, hogy nem jó érzés, és tök sokáig piros lesz tőle a szemed. Oké, van szemcsepp is a világon, de ha épp nincs nálad, tuti, hogy megkérdezi valaki, mi van a szemeddel. A válasz csak rajtad múlik!

Ami pedig szerintem talán a legáltalánosabb bénázás, ha vagy annyira felkészületlen, hogy bontatlan síkosítóval vágsz bele a szexbe, vagy ha  például a nagy pakk óvszert nem bontod ki előre.

Ismerős helyzetek? Gyere a Szexsuli Instagram oldalára, és írd meg a te tapasztalataidat!

Kattints a képre!

Print Friendly, PDF & Email