Mindenki normális

Mindannyian perverz kis kukkolók vagyunk

kukkolás, kukkoló

Bámultál meg mondjuk a villamoson egy másik embert? Belelestél-e valaki telefonjába, nem direkt, csak mert épp ott írta melletted az üzenetet? Benéztél-e este valaki ablakán, nem direkt, csak mert égett a villany, és hát muszáj volt odanézni? Tovább megyek: szexeltél-e tükör előtt? Láttál-e valaha pornót?

Ha már egy kérdésre igennel válaszoltál, szerintem kukkoló vagy, de az egészben az a jó, hogy nem vagy egyedül. Kukkoló vagyok én is, meg mindenki. Itt most ne az Egészséges erotika vonatkozó jeleneteire gondoljatok, ne a rossz szomszédra, aki közös beleegyezés nélkül felveszi, ahogy zuhanyzol! És úgy általában, ne a rossz voyeur kategóriájára, ne a Blikk “kukkoló” cikkeire!

 

View this post on Instagram

 

#voyeur #sexy #voyeurism #dance #voyeurismo #voyeurvintage #voyeurmovie #booty #tatumtum #voyeurfunk

A post shared by James P S Conway (@jamespsconway) on

Már régóta csinálom ezt a kukkolást, de csak most hétvégén esett le, hogy ez az.

Szex közben nézem magam, magunkat.

De nemcsak szex közben, vannak a kis hétköznapi kukkolásaim is. Itt valami nagyon ártatlan dologra kell gondolni. Például olyanra, hogy szeretek odasandítani, ha a pasim vetkőzik. Egy-egy pillanatra megnézem a meztelen hasát vagy a vállát, vagy amihez éppen kedvem van. Vagy néha pár másodpercre fürkészem az arcát, és örülök neki, hogy van. Már nemcsak annak, hogy van arca, hanem az egész létezésének. 🙂

Nemrég a Szexsuli Instagramján megkérdeztem, hogy szoktatok-e tükör előtt szexelni. És nagyon örültem, mert a többség szokott. Ahhoz pedig, hogy szex közben tükörbe nézz, kell egy csomó magabiztosság, szeretni kell a testedet. Szóval nézzetek tükörbe, baromi szexi tud lenni! Mindenkit csodálok, akinek a hálószobájában van tükör akár egyedül, akár párban…

De működik tükör nélkül is: csak oda kell nézni, miért ne? Imádom nézni (is), ahogy kinyal a pasim. A stand-upos Ali Wong egyik poénja, (spoiler!) ha a partnered becsukja a szemét szex közben az azt jelenti, hogy épp leszbikus pornóra gondol, nem veled van elfoglalva. Szexsulira ezt úgy fordítom, hogy kit választanál szexpartnernek: olyat, aki alig néz rád szex közben, és sokszor csukva van a szeme. Vagy olyat, aki szex közben a szemedbe is néz, és azt is nézi, ahogy szexeltek?

Kattints a képre!

 

Borítókép: Unsplash

Print Friendly, PDF & Email