Szex.Tippek

Sose volt ennyire aktuális – önkielégíts szégyentelenül!

masztrubál, önkielégítés, szexsuli

UPDATE: Terjed-e szexszel a koronavírus? cikkben összeszedtem, amit lehet tudni erről a témáról – egyébként nem sokat. A héten sokszor jött velem szembe vicces/nem vicces mémek formájában, hogy koronavírus idején a legbiztonságosabb, ha nem máshoz, hanem magadhoz nyúlsz, így elővettem ezt a korábbi cikkemet. Enjoy!

* * * * * * * * *

Nem, nem lesz szőrös a tenyered, nem büntet meg a jóisten, nem maradsz vissza a fejlődésben és el tudsz élvezni majd a partnereddel is. Szóval egyáltalán semmi rossz nem származhat abból, ha magadhoz nyúlsz. (Persze ehhez az is kell, hogy ne a négyes-hatoson csináld, vagy olyan ember(ek) előtt, akiknek ehhez nincs kedve. Lásd: Louis C.K.)

Nagyon drámai és teljesen komolyan vehetetlen maszturbáció ellenes reklámokat nemcsak az ötvenes-hatvanas évek Amerikájában készítettek, simán csinálnak ilyeneket manapság is, illetve a a Wikipédia magyar nyelvű oldala az önkielégítésről sem a legfelvilágosultabb. Írok ide néhány fontos dolgot, ha esetleg kétségeid vannak, ne legyenek.

Ami az egyik alap, hogy ha magadhoz nyúlsz, azt nem kell szégyellni! (Nem leszel mutáns, de tényleg!)

via GIPHY

Jó kezdet, és még jobb folytatás: az önkielégítés jó útja annak, hogy megismerd önmagad – a szexuális önismeret is elég fontos, hogy tud élvezni a szexet – egyedül és másokkal.

via GIPHY

A maszturbáció igazságos, mert akár férfi vagy, akár nő, csinálhatod; és nincs korhoz kötve. Szóval, ha lesz hozzá kedved 80 évesen is, senki nem fogja megtiltani, hogy magadhoz nyúlj!

via GIPHY

Éppen úgy ér cuki (vagy nem annyira cuki) szexkütyüket használni, mint partnerrel.

via GIPHY

Arra gondolsz önkielégítés közben, amire csak akarsz. Szóval fantáziálni ér!

via GIPHY

Nemcsak egyedül, hanem a partnereddel is lehet önkielégíteni egymás előtt. Közös maszti – itt egy cikk róla.

via GIPHY

Csomó tudományos vizsgálat van arról, hogy maszturbálni mennyire egészséges. Ez a kutatás itt például arról szól, hogy jót tesz az immunrendszerednek.

via GIPHY

Itt pedig számomra teljesen váratlanul a Házipatikától egy konkrét technikai cikk arról, hogy hogyan nyúlj magadhoz, ha csaj vagy. Ott van a cikk alatt a pasi párja is. Ha nincs ötleted, kattints a zuhanyrózsás megoldást is javasoló cikkükre.

Borítókép: Unsplash

Print Friendly, PDF & Email