Etikus Pornó

Etikus karanténpornó a #maradjotthon napokra

erika lust, etikus pornó

Kedvencem, Erika Lust, etikus pornófilmrendező gyorsan összerakott egy pornódoksit arról, hogy mit csinálnak a koronavírus miatt szintén otthon ragadt előadóművészek. A Sex and Love in the Time of Quarantine (Szex és Szerelem a karantén idején) egy félórás etikus pornó is, kicsit dokumentumfilm is. Szerintem nagyon kedves az egész: az első felében két pár, egy pasi, egy csaj mesél arról, milyen a négy fal között, mivel ütik el az időt. A közös bennük, hogy mindannyian pornósok és abszolút szimpatikusak. Nem hozzák a pornós klisé előítéleteket. Mindannyian menők a szakmájukban. Aztán a film második felében ki párban, ki egyedül játszik valami aranyos kis játékot – vagyis b@sznak is. Egy Erika Lust hírlevél feliratkozásért a tiéd is lehet ingyen itt.

King Noire és Jet Setting Jasmine három gyerekes szülők, és megőrülsz, amikor kiderül, hogy a legnagyobb gyerekük 19 éves, és egyébként szex pozitív szülőség workshopot is tartanak. A másik pár, az olasz Kim és Paolo, akik 2013 óta My SweetApple fedőnév alatt utazgatnak a világban és adják el a közös pornófilmjeiket az oldalukon, a filmben éppen Barcelonában tengetik a #maradjotthon hétköznapjaikat.

“A karantén most remek lehetőség arra, hogy fejlesszem a szex érzelmi intelligenciámat!” – mondja a filmben Kenneth Play, aki szólóban utazik, és online szexkurzusokat tart. Itt arra gondol, hogy muszáj egy csomó vágyat verbalizálni most, hogy ha úgy alakult, hogy nem tudtok találkozni a partneretekkel. (Arról, hogy mit tanácsol ilyen esetekre a szexuálterapeuta itt olvashattok.)

A negyedik szereplő, Casey Calvert , aki elmeséli azt, hogy ő miért nem néz pornót. (Spoiler: mert túl sok a jóbarátja az iparágban, és szerinte furcsa lenne őket megnézni.) Ő a film második felében egy üveggel kipörgeti, hogy melyik dildóval játsszon és játszik.

A filmet angol felirattal tudjátok megnézni, bár a második felében annyira nem számít a felirat. De mielőtt megnézitek, azért tudjátok, hogy nektek nem kell reggeltől estig szexelni a karantén alatt, csak ha szeretnétek!

Borítókép: Sex and Love in the Time of Quarantine

Print Friendly, PDF & Email