Szex.Egészség

Pisiltek-e egymás előtt?

pisilés egymás előtt

“Sose csukta be az ajtót, ha pisilt, szerintem ez rohadt undorító. Jó, mondjuk a családja is fura volt. Beszéltek egymáshoz még a vécén ülve is” – mesélte meg ezer éve egy csajbuliban az egyik kollégám havernője, én meg csak hallgattam, mert nem gondoltam, hogy bármit mondhatok, amitől a csaj holnaptól pisil a pasija előtt. Meg igazából ez is olyan dolog, amit mindenki eldönt, hogy belefér-e neki vagy sem.

Hű, én emlékszem az első sokkra, amikor 18 éves koromban, már egyetemista voltam, az akkori pasim kérdezés és gondolkodás nélkül ment el a fürdőszobába és nem csukta be az ajtót, amikor pisilt, és én is teljesen kivoltam, hogy és szép lassan rájöttem, hogy akkor ezentúl ez már így lesz. Előtte sosem éltem senkivel, meg középiskolásként viszonylag kevésszer tiéd egy egész kéró…a pasid szülei előtt meg csak nem hagyod nyitva az ajtót..:D

Szóval nekem ez az egymás előtt pisilés (és ebben a cikkben most nem az egymásra pisilésről lesz szó, az majd jön később:) később érett be, ott és akkor nem voltam rá felkészülve. Meg mondjuk az egy szörnyű kapcsolat volt, egyszer majd írok arról is.

Nálunk a fürdőszobában van a vécé, így gyakorlatilag a pisilés egymás előtt éppen olyan elfoglaltság mint a levegővétel – észre sem veszed és már történik. Nekem az intimitásunk alapfoka, és rengeteget tudunk dumálni pisilés közben is. Főleg én:)

A Szexsuli Instagram Story-jában kérdeztelek benneteket, hogy ti hogy álltok ezzel az egymás előtt pisiléssel 87-13 arányban a pisilés nyert.

“Van, akit még a nyitott ajtónál pisilés is kiborít, pedig olyan lakásban, ahol egyben van a wc és a fürdő, még dumálni is lehet, ha az egyik fürdik, a másik meg pisil” – írta R. az Instán a pisilős kérdésemre. És L. is nagyon egyért:

“Ha szexelek valakivel, és még szeretem is, semmi nem lehet undorító tőle. Sőt, simogattuk egymás hátát, miközben hánytunk.”

A gyakorikerdesek.hu tele van ezzel a kérdéssel, és csodálatos végigolvasni a válaszokat: valaki oltári nagy hülyeségnek tartja, mert “ott már nagy a baj, ha két ember a wczést (sic!) se bírja ki egymás nélkül”. Valaki pedig megújítja a műfajt, amiért leborulok a lába előtt:

“Néha engedi, hogy én tartsam neki pisilés közben.”

 

UPDATE: Közben kaptam még érdekes hozzászólást, ideteszem:

“Szerintem, ha elfogadjuk egymás puncinedvét meg spermáját, nem kellene annyira idegenkedni a pisitől sem. Én akár a nagydolgomat is tudnám végezni a párom előtt, de ő a legszégyenlősebb pasi, akivel valaha találkoztam 😅 Amikor együtt zuhanyzunk, inkább elmegy előtte wc-re, hiába mondom, hogy környezettudatosabb lenne a zuhany alatt pisilni. Nagy álmom, hogy foghassam neki…szívesen fognám egyszer a farkát, miközben pisil, nagyon izgató a gondolat, de szerintem soha nem fogja megengedni😐”

 

 

Borítókép: Kubrick/Tágra zárt szemek

 

Print Friendly, PDF & Email