Szex.Egészség

“Nem bírom egész nap a dildózást” – camgirlök a karantén idején

camgirl ,webkamera

Négy camgirl vagyis webkamerás élő show-kat toló csaj mesélt a Vice-nak arról, hogyan változott meg az élete a koronavírus miatt. Igazából semmi meglepő nincs az egészben:  végre itt az ideje realizálni, hogy a szexmunka is munka. Ráadásul nem könnyű…

Charlie Tantra

“A koronavírus karantén kezdetén, az első négy nap nagyon sokan hívtak, de aztán lelassult picit. Valószínűleg azért, mert nagyon sok lány webkamerázik, nagy a kínálat. Sokan eddig csak mellékesként csinálták, de most inkább kameráznak ebben az időszakban. Az az érzésem, hogy az emberek nagy részének tetszett a gondolat az elején, hogy egész nap önkielégítsenek, de mára már belefáradtak. De az igaz, hogy a PornHubon soha ennyien nem nézték a videóimat, ezt ki is használom a kommunikációs statégiámban. Minden pénteken tartok egy “happy hour show”-t a Facebookon, az elsőn legalább százan néztek.

Karantén vagy nem, a munkám ugyanolyan maradt. Az igazi probléma a szexmunkások számára, hogy a  megélhetésük ugye a fizikai kontaktuson múlik. Én szerencsés vagyok, hogy tudtam folytatni a munkámat, sőt lehet mixelem a mostani hobbimmal: főzni tanulok, gondoltam csinálok szexi outfitben erotikus főzős videókat.”

Kat Akuna

“Nekem is sokkal több a megkeresésem, néhány napja 300 ember nézte az élő videómat, ami elképesztően sok ember. De bevallom, én nem szeretnék ennek a hullámnak a tetejére ülni, nem akarok szexrobot lenni, magamat előbbre helyezem. A karantén előtti és a mostani napi rutinom között csak annyi a különbség, hogy most adok ingyen videókat, és éjszaka kamerázom is. Ezt nem csináltam túl gyakran korábban, de most, hogy nem ugorhatok el vacsorázni. Szóval így foglalom el magamat. A napi ritmusom nem változott nagyot: reggel edzek, frissítem a közösségi oldalaimat és nagyjából két órát dolgozom, de ez nekem elég is. Csinálhatnám nulla huszonnégyben is, de nem akarom.”

Chloé Sanchez

“Amióta a PornHub ingyen elérhetővé tette egy csomó videóját, az emberek tőlünk is ezt várják, szóval én is ajánlok “karantén csomagot”, így az emberek hozzáférést kapnak a honlapomhoz és a Snapchat videóimhoz. A munkanapom – ha mindent beleszámolok a posztolástól a edzésig – nagyjából 17 óra. Az élőzéseimet háromszor annyian nézik, mint a karantén előtt. Március 19-én 360 nézőm volt egyszerre, azt hittem, hogy valami nem oké a szerverrel, de nem, tényleg annyian voltak. Egyébként vannak olyan pasik is, akik tényleg csak beszélgetni akarnak, ők nem a pornóért jönnek, kérik, hogy ne vegyem le a ruhám. Ez jó, mert nem tudom az egész napot a “dildózásommal” tölteni, a testem nem bírná.”

Ava Moore

“Nekem ez a karantén csupa pozitív élmény. Sokkal több ember nézi a live show-imat, konkrétan 30 százalékkal többen. Abszolút meglovagolom a szituációt: nyereményjátékot csináltam Twitteren, ahol ingyen hozzáférést lehetett nyerni a videóimhoz. De nagyjábólfolyamatosan filmezem magam Snapchaten és Instagramon, miközben kajálok, sminkelek vagy tornázom. Az élő közvetítések vonzzák az új nézőket, az új előfizetőket.

A karantén kezdete óta sokkal több időt töltök a közösségi médiumokon. Mutatnom kell, hogy mennyire könnyen elérhető vagyok, és “húzom” a közönségemet mindenféle speckó ajánlatokkal. Mindennap dolgozom, van, hogy reggel nyolctól este tízig. Ez a március volt a legjobb hónapom anyagilag 2017 óta.”

Borítókép: Unsplash

Print Friendly, PDF & Email