Szex.Tippek

Vibrátor karbantartási alapismeretek:D

vibrátor

Fiatalabb koromban fel sem merült, nem tudom, miért, hogy beszerezzek egy jó vibrátort, valahogy azt olyan bűnös dolgoknak gondoltam, aztán szerencsére elmúlt a hülyeség, és jött Lelo. Nagyjából olyan “heurékaérzés” volt, mint Charlottnak a Szex és New Yorkban Mr. Rabbit.

Mindig, mindig tisztítsd meg használat után a szexjátékodat!

Ez annyira egyértelműnek tűnik, hogy minek is írom le? Hát, egy jó orgazmus után partnerrel vagy egyedül nem az az első dolgod, hogy futsz a csap alá tartani a vibrátorod. Aztán simán elfelejted, és egyáltalán nem guszta az előző szex után maradt nyom a kütyün. Szóval legyen rituálé, és adj időt magadnak szakszerűen megtisztítani a céleszközöket.

Nem biztos, hogy a legnépszerűbb a neked való

Nyugodtan nézegesd a legnépszerűbb termékeket, de nem biztos, hogy meg is kell venned. Gondold át, hogy egészen pontosan mit is szeretnél: csiklóizgatást, mély behatolás, bármit, és a saját igényeidhez válassz kütyüt.  Hű, én legszívesebben egy bizonyos fajta vibrátort minden baratnőmre rábeszéltem volna, amíg az egyikük elő nem vette a saját álomverzióját. Szóval neked kell megtalálni, melyik passzol hozzád, és lehet, hogy hozzád nem a toplistás szexjáték illik.

Nemcsak egyedül használhatod

Sokan úgy gondolják, hogy nem viszik be a közös szexbe a szexjátékukat, nehogy a partner azt gondolja, hogy helyettesíteni akarja őt bárki is. Itt jövök a szokásossal, beszélni kell róla, nyilván közös beleegyezés nélkül nincs közös szexkütyüzés sem. Vannak, akik sokkal könnyebben vagy csak vibrátorral tudnak elélvezni, egy jó partner pedig benne van a játékban. (A higiéniára pláne ügyeljetek, szóval mondjuk a partnered seggéből ne kerüljön a kütyü rögtön a szádba..) Persze a szexjáték nemcsak vibrátor lehet, nézegess a neten, keresgélj, hátha találsz valami olyat, amiről nem is gondoltad, hogy létezik, de kell…

Nem használsz hozzá síkosítót

Használj akár egyedül, akár partnerrel! Ha maszturbálsz, nem biztos, hogy van időd benedvesedni, meg egyáltalán, ha nedvesedsz is, szerintem egy jó síkosító nem tud hibázni. Itt van egy korábbi Szexsuli síkosítóteszt, találd meg a kedvencedet! Persze olvasd el a szexjáték használati utasítását is, hogy milyen típusú síkosítóval kompatibilis.

Borítókép: Tumblr

Print Friendly, PDF & Email