Szex.Tippek

Ne csak ki-be, ki-be: ujjazási alapok

ujjazás, punci ujjazás

Már majdnem középiskolás voltam, amikor a szomszéd fiú csókolózás közben be akart nyúlni a bugyimba, de szerencsére pont hazaértek anyámék, így megzavarták a csókot meg a nem kívánt ujjazást is. Akkor még egyáltalán nem akartam, hogy bárki a puncimhoz érjen rajtam kívül. El sem tudtam képzelni, hogy valaki belém dugja az ujjait.

Hmm, most már nincsenek ilyen problémáim, nagyon szeretem az ujjazást, bár magát a szót megváltoztatnám, mert szerintem nem elég vagány, bár elég kifejező…

Tudjátok, én nem hiszek az olyan cikkekben, hogy “Öt tipp, hogy ujjazó világbajnok legyen belőled”, szóval az biztos, hogy a lényeg itt is a kommunikáción van. A másik nem fogja tudni, hogy neked hogy jó, ha nem mondod el. Ahhoz pedig, hogy tudd, te mit szeretsz, pont jó gyakorlásnak az önkielégítés. Aztán akár meg is mutathatod, neked mi a jó – a közös önkielégítésről már írtam korábban, vagyis csináljátok együtt.

Ne karmolj, ne tapicskolj!

Csak ha kérik. Ami a pornóban a pornószínősznőknek jó, közel sem biztos, hogy a csajodnak is jó lesz. Ja, és az sem biztos, hogy ami az előző partnerednek jó volt, az a mostani partnerednek is jó. A csikló, a punci érzékeny szerv: szóval kérdezd meg a partneredet, hogy…

  • …lassan vagy gyorsan szereti? Vagy ilyen sorrendben.
  • …egy ujjal, két ujjal vagy sok ujjal?
  • …melyik részén kezd? Itt egy cikk a csikló felépítéséről.
  • …benyúlhatsz-e a fenekébe? Ezt elég fontos kérdés, hogy megkérdezd, mielőtt belenyúlsz.

A szexpertek azt szokták javasolni, hogy képzeld azt, hogy a punci egy óra, és kezdj el szép lassan körözni rajta. (Emlékeztek erre a részre a Sex Education második évadában? Ott nem jött be annyira…) Én inkább azt mondom, hogy nyugodtan kezd így, de figyelj a partnered testbeszédére, és arra amit mond. Meg persze nyugodtan megkérdezheted, hogy amit éppen csinálsz, az jó-e neki.

A síkosító itt is a barátod. Ja, és a higiéniára figyeljetek oda, mégis csak punci ujjazásról van szó.

Ne csak ki-be, ki-be!

Korábban több nőt megkérdeztek, és az általános hibának azt írták le, hogy a partnerük csak ki-be tologatja az ujjait, péniszt imitálva ujjaz a csikló elhanyagolásával, és ez nagyon béna. Ez szerintem is az, persze, az még bénább, hogy a megkérdezett nők nem szólnak a partnerüknek, hogy nekik az nem jó.

Illetve többen mondták azt, hogy az ujjazás tinédzsereknek való, ők kinőttek belőle. Na, szerintem az ujjazásból sosem lehet kinőni. Jó játék – lehet romatikus vagy mocskos – lehet előjáték vagy akár a teljes menü. A lényeg, hogy kommunikáljatok közben, hogy mindenkinek jó legyen!

Végül pedig itt egy angol nyelvű videó felirattal az ujjazásról.

Kattints a képre!

Borítókép: Unsplash

Print Friendly, PDF & Email