Szex.Tippek

Hogyan nyalj puncit?

“Csak egyszer kellett neki elmondani, hogy kell!” – mesélte félvigyorogva az egyik barátnőm egy újdonsült kalandjáról, pontosabban arról, hogy hogyan nyalt az aktuális pasi. Még mielőtt felháborít a stílus, fókuszáljunk arra, hogy bizony a legtutibb módszer arra, hogyan nyald ki a csajodat az, ha megkérdezed közben.  Ja, meg az is fontos, hogy a csaj, akit nyalsz tudja, hogy mit szeret, és merje is elmondani, mert ha nem, annak szomorú vége van minden résztvevő számára.

A nyelv mozgása

Mielőtt pornós csiklócsapkodásba kezdenél (persze, ha erre van igény, csináld!) használd a nyelved. Annyi lehetőség van, de annyi… A legegyszerűbb, hogy a csiklón fel-le járatod a nyelved különböző erővel, és sebességgel. Azt, hogy pontosan, hogya néz ki a csikló, már tudod, az egy kis segítség. Az erőről pedig később még lesz szó. Aztán próbálkozhatsz a nyelved jobbra-balra mozgatásával, V alakkal, nyolcasokkal, vagy bármilyen alakkal, ami a csajodnak jólesik. (Másnap készülj egy kis nyelvizomlázra, olyan is van!)

Aztán ott van az izgalmas döntés kérdése, hogy csak a nyelved hegyét használod, vagy az egész felületét, vagy váltogatod, mert van rá igény. Csináld, és kérdezz! Így megtanulod, hogy a partnered, hogy szereti, és mindenkinek jó lesz.

És ugye még csak ott tartunk, hogy a csiklót izgatod a nyelveddel, az még szóba sem került, hogy bedugd-e nyelved a vaginába, vagy sem. Próbáld ki, kérdezd meg, kiderül, hogy oké-e a dolog, vagy sem.

Milyen pózban?

Az “úgy,  ahogy jólesik” kicsit egyszerű válasz erre, de tényleg ez van. A partnered az arcodra is ülhet, nyalhatod hátulról, kutya pózban is, de a klasszikus póz, miközben látod a csajod arcát is, nagyon remek tud lenni. Azért azt ne felejtsd el, hogy a csajnak olyan pózban kell lennie, hogy el is tudjon élvezni, szóval erősen akrobatikus pózban nem biztos, hogy menni fog. (Ugyanakkor meg írjatok a szexsuli@szexsuli.hu címre, ha nektek megy súlyos pózokban is!)

Mekkora erővel?

Nyilván ezt is ki kell tapasztalni, de a gyengédebb erő kezdetnek biztosan bejön. Figyelj a partnered testbeszédére is, ha nyomja a csiklóját  nyelvedhez, akkor mehet erősebben, illetve ha meg annyira nem , akkor lehet gyengédebben. Írtam már többször, hogy kommunikáljatok közben, de megint csak ezt tudom írni.

Mit csinálj még a száddal?

Nemcsak nyelved van, hanem szád is, ajkaid, na. Szóval vond be őket is, akár egy kis csiklószopogatással. De a kedvencem a zümmögés, aminek a lényege, hogy dúdolsz, zümmögsz közben, és rezegni fog az arcod, a partnered meg érzi a punciján a rezgéseket. A “zümmögésről” még az orális szex Wikipédia oldala is megemlékezik.

Mit csinálj a kezeddel közben?

Akár finoman bedughatod az ujjaidat a vaginába, simogathatod a partnered melleit, ha épp útba esnek, de análisan is izgathatod, ha szereti. Baromi izgi tud lenni, ha kicsit vagy nem kicsit széthúzod a szeméremajkakat, vagy mellettük gyakorolsz egy kis nyomást a kezeddel. Használhatsz sikosítót, sőt akár valami jó kis szexjátékot is, persze, ha a partnered is benne van!

Most pedig veregesd meg a vállad, hogy ilyen jófej vagy, hogy elolvastad ezt a cikket, mert érdekel a partnered minőségi orgazmusa. Ha pedig van egy jó tipped, kommenteld ide, vagy írd meg a szexsuli@szexsuli.hu címre!

Borítókép: Unsplash

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.