Etikus Pornó

Közös önkielégítés – etikus oktatópornó pároknak

erika lust, közös önkielégtés

“Párok, akik együtt masztrubálnak, együtt is maradnak” – ezzel a felütéssel indul Erika Lust oktatópornó szériájának egyik része, amiben Kim és Paolo mutatja meg, hogy ők hogyan szokták csinálni.  Nekem nagyon tetszik ez az elv, mert arról szól, hogy vagytok ennyire intim viszonyban egymással, hogy ez is az étlapon szerepel.

Kim és Paolo, akik MySweetApple néven tevékenykednek ebben az iparágban – ők szerepeltek a karanténpornófilmben is – a 17 perces kisfilm elején elmondják, hogy ők szoktak külön-külön, és együtt is önkielégíteni. Jó, mondjuk, nem láttunk még pornósokat – akár etikus, akár nem – akik arról beszélnének, hogy gyűlölik a masztit.:) Paolo azt is hozzáteszi, hogy néha rajtakapják egymást, akkor vagy beszállnak, vagy nem, de a lényeg azon van, hogy párkapcsolatban is magadhoz nyúlhatsz, nem jelenti azt, hogy nem akarod a másikat. Ez is ‘self-care’, az önmagaddal törődés része. Kommunikáció kérdése… Nem keverendő össze a “Titokban magamhoz nyúlok, mert évek óta nem szexelünk a párommal” történettel, az egy másik dolog.

A filmet itt tudjátok megnézni, angolul van, de a második részéhez nem kell nyelvtudás szerintem. Az egészben nem az a lényeg, hogy nem úgy k e l l csinálni, ahogy ők csinálják. Az én ízlésemnek például túl rideg az ő módszerük. Hanem az a lényeg, hogy ez is egy opció, és itt is meg lehet találni a közös utakat. Én olyan kis szégyellős voltam mondjuk a huszas éveimben ilyen fel sem merült valahogy. Ugyanakkor meg olyan jó érzés – igazi szexmagabiztossági pillanat – amikor valakivel ez természetes, és egy csepp szégyenérzet sincs benned…

Itt pedig egy korábbi cikk, amiben van még néhány érv a műfaj mellett.:)

https://www.ohsuli.hu/2019/12/28/onkielegites-maszturbalasegymas-elott/

 

Borítókép: Erika Lust sexed serie

Print Friendly, PDF & Email