Szex.Tippek

“Nincs barátnője, mert rosszul szopnak a csajok”

szar az ágyban, rossz kommunikáció

– mesélte az egyik haverom az egyik ismerőséről, amikor kérdeztem, hogy “Na, mi van a Tibivel?”. Ilyenkor nagyon diszkréten megremeg az orrcimpám, és jéghideg hangon közlöm, hogy “Ugye, tudod, hogy ez nem így működik?

Én úgy általában nem értem, amikor valaki – teljesen mindeg, hogy férfi vagy nő – nyilvánosan minősíti mások szexuális teljesítményét. Ennek a legsunyibb kategóriája az odavetett, csak úgy foghegyről elhangzó “szar az ágyban” mondat, amelyhez legtöbbször kaján vigyor is társul, mert aki mondja, azt hiszi, hogy attól, hogy a másik szar, az őt majd jóvá, sőt, kifejezetten oltári gúd szeretővé teszi. Lóf@szt!

Jópár éve is belefutottam egy olyan párbeszédbe valami kocsmában, hogy a szomszéd asztalnál fennhangon elemezte egy hülye, hogy egy adott csaj mennyire, de mennyire szar volt az ágyban, most meg az X. Y. elvette. Hát, igen, barátom, egyszerűen azért, mert te képtelen voltál valós kommunikációra, míg X.Y.-nak valószínűleg sikerült.

Mert milyen a rossz szex? Rákerestem, most neten – bár végülis tudom, milyen – és nagyon klassz kis nőhibáztató cikkeket találtam magyarul, szóval nem linkelem inkább egyiket se ide be. De a “milyen is a rossz szex?” kérdesre elég könnyű válaszolni: olyan, ami neked nem jó sehogy sem. És akkor ebből következik, hogy a jó szex meg az, ami  jó neked.

És akkor most visszakanyarodva a tételmondathoz, vajon miért is kéne mindenkinek tudni a dákódodat? Szóval az az elképzelés, hogy minden élőlénybe be van programozva, hogy hogyan kell leszopni TÉGED, nagyon aranyos. Ja, nem, baromi káros. Meg rossz minden szereplőnek. Sajnálom, de most  elképzeltem a szenvedő arcokat, ahogy próbálnak némán elélvezni, és várják a csodát, hogy majd a partner egyszer csak ráérez.

Tudom, hogy a filmekben  – és most még csak nem is  a pornóra gondolok, hanem a mezei hollywoodi múvikban – minden magától megy, és pont onnan lehet tudni, hogy “ó jaj, micsoda összhang”, hogy szó nélkül tudják a szereplők, hogyan kell összefonni a kezüket, meg az orál is megy – bár arra csak utalnak – csodásan. Nem így megy.

Ugyanakkor felvetem azt a kérdést is, hogy elsőre minden szex csodás-e? Vagy tud csodás lenni, csak ahhoz ismerni kell egymást? Mindenestre írom a Szexsulin szokásost: kommunikáljatok egymással arról, hogy mi a jó nektek, és ha valakiről azt mondjátok, hogy szar vele a szex, akkor az rólatok árul el sok mindent.

 

 

Borítókép: Unsplash

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email