Szex.Art

Akkor most tárgyiasítom a férfitestet!

férfitest

Mindig amikor illusztrációkat keresek a cikkekhez vagy posztokhoz, nagyon igyekszem, hogy legalább én itt a Szexsulin ne tárgyiasítsam a nők testét, és ha kikerül meztelen ember annak legyen már értelme, ne annyi, hogy majd a “csöcsökkel begyűjtöm a lájkokat”.

Tökéletesre photoshoppolt arcú nő, boldogan néz, ő a teljesen indokolatlan dekoráció egy eladásra kínált ablakkeret vagy olyasmi mellett, amit azonnal meg kéne vennie a női testre éhes férfiközönségnek – ez az óriásplakát volt tavaly a “kedvencem” a Margithíd budai hídfőjénél. Szóval én a férfiak nevében is kikérem magamnak: ne tételezzük már fel, hogy minden férfi olyan egysejtű, hogy ha meglát egy vonzónak tartott női testet, akkor azonnal megveszi a mellette látott terméket. Az ablakkeretet vagy az olyasmit…:)

Azért hoztam fel ezt az egészet, mert mindig örülök, amikor az Instán vagy máshol olyan profilt találok, ahol a férfi testeket művészi szinten reprezentálják. Nyilván azt ti is észrevettétek, hogy szexi lányokról készült ócska vagy éppen valóban klassz fotókkal tele az internet, de a pasitest nem kap ennyi figyelmet. Annyira megnézném, hogy milyen lenne a városkép, ha Budapesten egy napra lecserélnék az összes “női testes” hirdetést, plakátot pasitestekre. Na, akkor tűnne fel igazán, hogy mennyire mindennapi körülöttünk a nők testének a tárgyiasítása.

A férfitestet nem tolják az arcunkba mindennap, ezért is hoztam nektek ezeket a képeket. Egyébként milyen érzés ránézni ezekre a majdnem vagy teljesen meztelen pasikra? Szégyenérzet vagy jó érzés tölt el?

Itt egy londoni galéria Insta profilja, ők kifejezetten férfitest központú képekkel foglalkoznak:

A @mens.eroticart.network célja szintén a férfitest bemutatása, és nemcsak festmények vannak mindenféle műfajban, hanem klassz fotók is.

 

View this post on Instagram

 

@tmdavy

A post shared by Amen (@a.mens.eroticart.network) on

 

View this post on Instagram

 

@mel.odom

A post shared by Amen (@a.mens.eroticart.network) on

Greg Boko pedig összegyűjti az oldalán az Instagram adta férfitesteket, szerintem nagyon jó szemmel válogat. Ilyen posztok vannak nála:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Greg (@gregboko) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Greg (@gregboko) on

HA ÉRDEKEL A TÉMA, OLVASS TOVÁBB!

https://www.ohsuli.hu/2019/04/19/onkielegito-ferfiak-masztrubalo-pasik/

 

Borítókép: @gregboko

Print Friendly, PDF & Email