Szex.Art

Valódi (nyitott) szex Berlinből

szexsuli cass and lex valódi szex

A szemezés..az első csók…együtt a fürdőszobában, az ágyon, a metrón…ruhában…ruhátlanul…”megbánt vagy annyira nem is” édeshármas…

Szeretem a NOWNESS filmeket, hoztam már tojássárgájás csókolózást, szexet hetven felett: most mutatok egy újat, alig öt perc. A ‘Cass & Lex’-ben egy berlini pár kapcsolata pörög le videóklip sebességgel:

A Berlinben és Mexikóvárosban is élő filmes, Philip Kaminiak a saját korábbi kapcsolatait próbálta megérteni, feldolgozni úgy, hogy egy valódi pár, Cassandre Clerk és Johannes Lex kapcsolatát dokumentálta a legintimebb pillanatokban is.

“Bajban vagyok a szerelemmel, a nyitott párkapcsolatokkal, nem bírok egy embernél leragadni…Ezért is volt nagyon intim és katartikus élmény követni egy igazi párt…Kíváncsi voltam, hogy a mai párkapcsolatok, miben különböznek az én kapcsolataimtól. A nagyvárosok névtelensége, a randiappok, a nyitott kapcsolatok..Fájdalmas úton tanultam meg, hogy ezek hogy működnek, most pedig úgy tűnik,  az emberek számára ezek normalitások lettek.”

Egyébként szerintetek is normalitás? Például a nyitott párkapcsolat? Gyertek a Szexsuli Instagramjára, és beszéljük ki közösen!

Borítókép: Cass & Lex

Print Friendly, PDF & Email