Szex.Egészség

Tettetéstörténetek: “Untam, azt akartam, hogy legyen vége”

orgazmustettetés

Nemrég a Szexsuli Instagramján arról kérdeztelek benneteket, ha tettettétek valaha az orgazmust, miért csináltátok. Hozhatnék most kutatást erre, de tudom én is magamról, hogy csináltam, nem is egyszer. És, ha csaj vagy, elég nagy valószínűséggel csináltad te is. (A Sex Education sorozatnak is van erre vonatkozó része, ráadásul ott egy pasi csinálja..)

Hogy én miért csináltam? Mert nem akartam megbántani a partnerem, nem akartam, hogy tudja, hogy nem egészen jó, amit csinál.

És még egyáltalán nem tartottam ott a szexben, hogy őszintén el merjem mondani, hogy nekem mitől lenne jó, és azt hittem, hogy nekem ciki, hogy nem tudja magától a partnerem, hogy mit csináljon pontosan. Tényleg azt gondoltam, hogy az én szégyenem, hogy még elélvezni sem tudok, pedig mindenki másnak megy pár lökéstől, csak nekem nem…Azért már jó tudni, hogy nem így működik az egész:)

Szóval megkérdeztelek benneteket is, ha valaha csináltátok, mi volt az oka, miért gondoltátok azt, hogy éppen a tettetés a legjobb megoldás. Ideteszem, hogy milyen válaszokat kaptam. Az egésznek a lényege, hogy lásd, nem vagy egyedül, mások is tettették már, és valószínű fogják is…De talán abban segíthet, hogy merjetek őszintén kommunikálni a szexről, mert orgazmus mindenkié, ugye!<3

Nagyon köszönöm, hogy megosztottátok a Szexsuli olvasókkal és velem a történeteiteket!

orgazmustettetés

tettetés orgazmus

Borítókép: Unsplash

Print Friendly, PDF & Email