Etikus Pornó

“Te könyörögsz, hogy nyúljon már a bugyijába” – nézz ingyen etikus BDSM pornót

pinwheel gif erika lust etikus bdsm pornó

Hű, de nagyon örültem, amikor megláttam, hogy etikus BDSM pornó landolt a postaládámban, mert életemben nem láttam még olyat, és bevallom, nem annyira voltam képben, hogy egészen pontosan, mire számítsak. Tudom, hogy sokan megijedtek attól, hogy BDSM pornót hoztam, mégha etikus is, de higgyétek el, hogy az etikus BDSM pornó illatos szappanocska a mainstream pornós röfögéshez.

Na, szóval kedvencem Erika Lust készített egy három részes minisorozatot, aminek az első részét ingyen, az e-mail címetekért cserébe ezen a linken nézhetitek meg. Ha van kedvetek hozzá persze! Ez itt a trailere:

Az etikus pornó annak való, aki szereti a történeteket, a sztorikat, de itt most nem a tévészerelő jön – egy színházban játszódik a történet – a bölcsész lelkem tapsikol. Az etikus pornó annak való, aki szereti a játékokat, szeret játszani.
Tényleg ne azt képzeljétek, hogy Mickey Mod – a főszereplő pasi – fogja hősnőnket, jól megveri, majd beleüvölti a fülébe, hogy a k..va anyádat!..nem, nem…
Nekem azért tetszik ez a szeánsz, mert ott van benne a BDSM emberi oldala: a felek között látszik a tisztelet, az egymásra figyelés, a várakozás izgalma. Tényleg te könyörögsz, hogy nyúljon már Julia Roca bugyijába Mickey. De persze még egy kis játékszer használatot is lehet tanulni: egy kis flogger, egy kis pinwheel, vibrátor. Szóval ez az orgazmus nem öt másodperc alatt jön, ebben rengeteg beletett energia és meló van. Sőt, 45 perces a film, a 30. percnél van csak behatolás – ebben a filmben nem a “ki-be, ki-be” a lényeg, de persze van az is.
Annak is nagyon ajánlom, aki szeretne valami újat, egy kicsit mást kipróbálni, de nem tudja mi lenne az, hátha ad ötleteket a film.
Borítókép: Lust Cinema
Print Friendly, PDF & Email