Szex.Egészség

Izzadságpornó: ahol szex van, ott izzadás is van

szexsuli, izzadás

Az már kiderült az előző cikkekből, hogy elég nagy híve vagyok a testnedveknek: volt szó a punci szagáról, a sperma ízéről, viszont az izzadságról még egyáltalán nem beszéltünk, pedig ahol szex van, általában izzadás is van…

Még egyetemista koromban, egy éveken át tartó kapcsolatban akkor jöttem rá igazán, vagy mertem magamnak kimondani, hogy ennek itt a vége, amikor szex közben a pasim fejéről egy hatalmas izzadságcsepp esett a szám sarkára, és inkább viszolyogtam mint jólesett.

Ez is valami olyan szerintem , hogy amíg “megvan a kémia”, addig teljesen oké, ahogy összeizzadtok, sőt! Nincs szexibb egy éppen keményen dolgozó partner izzadtságánál.  Az izzadság olyan nagyon emberi, szagos, illatos, ahogy összekeveredik az összes nedv szexízzé a szádban, olyan sós.

Nevezhetnénk ezt a videót akár izzadságpornónak is, igaz más izzadságát nézni nem olyan szexi, mint szex közben összeizzadni. De szívesen meghallgatom ti mit gondoltok a témáról, írjatok a Szexsulira!

“Szerettem volna, hogy az emberek úgy lássák az izzadságot, ahogy addig még sosem” – mondta a Matt Lambert amerikai filmrendező, akinek  a kisfilmjét meg is nézhetitek itt, és szerintem valóban úgy fogjátok látni az izzadságot, ahogy eddig még nem:

Borítókép: His Sweat/YouTube

 

Print Friendly, PDF & Email