Szex.Tippek

“140 kilós pasi volt életem szexpartnere”

kövér, testkép

Képzeljétek el, néha szoktam olyan levelet kapni pasiktól, hogy küzdenek az önbizalmukkal, küzdenek a testükkel, és ez a szexhez való hozzáállást eléggé megnehezíti. Mindig csak a nők testéről esik szó, a pasikéról olyan keveset beszél a társadalom. Ezért örültem, amikor befutott Anikó – nevezzük Anikónak – a Szexsuli Instára, és leírta nekem, hogy élete szexpartnere egy 140 kilós kollégája volt, és hogy ennek az egésznek mennyire nincs köze ahhoz, hogy ki hány kiló…

Rutinszerű szex

“A történetem már 10 éves. Fiatal,  közepesen csinosnak mondott  anyuka voltam, általános iskolás gyerekekkel, viszonylag normális házassággal, bár attól függ, mihez viszonyítunk… Szürke hétköznapok egymás után, idegőrlő stresszes munka, gyerekek, háztartás: házasság csak folyt, zajlott, igazi állóvíz volt, néhány jó pillanattal, néhány üvöltő veszekedéssel, egy-egy kellemesnek mondható, rutinszerű szexszel.

Volt egy kollégám, akivel különösen jó volt dolgozni, éles eszű, logikus gondolkodású, erősen túlsúlyos agglegény. Fiatalabb volt nálam, de független és persze tele gátlással az alkata miatt. Azt mondta, hogy mivel ezer éve ilyen alkata van, már megszokta, szóval nem elfogadta, csak megszokta.

A testét hibáztatta azért, hogy egyedül él. Van is benne igazság, az emberek berakják egy „kövér” sémába a túlsúlyosokat. Szerencsére én elfogadó vagyok a világgal, az emberekkel, ahogy egyre jobban megismertem ezt a srácot, úgy lett egyre rokonszenvesebb, úgy lett egyre kevésbé fontos az tulajdonsága, hogy ő túlsúlyos.

Egyébként meg ki mondja meg mi a normális? Nekem ugyan senki!

A srác 140-150 kiló volt: igen, hájas volt, de mellette erős, rövid hajú, szép szemű. Igen, az tény, hogy annak könnyebb, aki az átlagoshoz közelebb van, könnyebb érvényesülni.  Egy kövér ember gyerekkora óta azt kapja a társadalomtól, hogy ő eltér a normálistól. Ez az egyéniségen nyomot hagy. A srác is negatív volt, ugyanúgy sztereotípiát gyártott, csak fordítva, őt úgyse szeretheti senki, ezért magát se szerette, pláne nem az alakját.

Az a pillanat, amikor elvonatkoztatunk attól, hogy valaki csak a testi tulajdonságaival egyenlő, igazi felemelő élmény.

Nem azzal foglalkozni, hogy szép-csúnya, kövér sovány-izmos, hanem, hogy milyen ember ő valójában. Ezt a pozitív felismerést, ha visszakapjuk, az az igazi elfogadás, és ez az elfogadás lehet egy igazi tiszta szerelem alapja is.

Ez a valóságban úgy nézett ki, hogy először ő csak egy kövér kolléga volt, aztán lett „dejófej” kolléga, végül a „dejóvelebeszélgetni” kolléga lett, aki aztán folyamatosan a fejemben járt. Amikor otthon a hétköznapok kezdenek átfolyni szürke megszokássá, nagyon üdítően tud hatni egy másik ember közeledése. (Ez majd egy másik cikkhez jó téma: a “megcsalom-nem csalom meg” kérdése…) Napról napra, keresi az ember a közelséget, keresi a szemkontaktust. Egy kövér pasival is ugyanolyan szexi szemezni, mint egy sovánnyal!

Szóval nála kötöttem ki – ott voltam nála, a „kövér” embernél. Féltünk, izgultunk, ő jobban. Én azt a férfit láttam, akit jó megérinteni, megszagolni, megcsókolni. Ezt be kell látni, hogy az elfogadástól való félelem ugyanúgy megvan mindenkiben, szerintem még egy folyamatos pozitív visszaigazolást kapó szupermodellben is. Nagyon jó volt megérinteni, megszagolni, hozzábújni, csókolózni, szeretkezni. Nem azért volt jó mert szép volt az alakja, vagy épp ellenkezőleg mert nem, hanem azért, mert Ő volt az.

Igen, az első vetkőzés más – de mindenkivel más. Igen lóg, lebeg, nagy, hájas,  a bőr néhol megszakad, ja ezt magamról írtam, mert gyerekeket szültem, és meglátszik rajtam az idő vasfoga.:) És akkor mi van? Mások vagyunk, mindannyian, rohadt uncsi lenne a világ, ha egyforma emberek rohangálnának benne. Igen, van olyan, hogy a testi adottságok problémákat okozhatnak szex közben. Például egyes pózokat nem lehet megvalósítani. De ezeket meg lehet oldani, igen vigyázni kell, hogy ha valaki a dupláját nyomja nálunk, teljes testével ne feküdjön ránk, de hát ezt nem kell külön mondani, kialakul.  A hosszú hajú csaj hajára se könyökölsz rá.

De nagyon is jó tud lenni, ha körülvesz, mindenhol ő van, el lehet benne bújni, hozzá lehet bújni, olyan érzés egy nőnek, hogy ez a nagy test, mindentől meg fog óvni.

Miért volt konkrétan jó a szex?

Sose gerjedtem a kövér pasikra korábban. A jó szex agyban dől el, ha elhiszed, hogy ő jó, és téged kíván, akkor jó lesz. Akkor, abban a pillanatban ő a király, akkor, abban a pillanatban én vagyok a királynő. Ennyi kell a jó szexhez, semmi több. Na, mondjuk az se utolsó, hogy egy nagy pocak erős nyomással istenien ingerli a csiklót. 😉

Hat hónapig tartott, vége lett, lángoló szerelem volt: jó is volt, rossz is volt, sőt nagyon rossz. De nem attól, hogy kövér volt, vagy sovány, de ez megint egy másik történet…

Borítókép: Unsplash

Print Friendly, PDF & Email