Szex.Egészség

A farok szaga

a farok szaga

Vannak cikkek a Szexsulin, mint például A punci szaga, amiket elképesztő intenzitással olvastok mindegy, hogy nyár van, húsvét vagy egy átlagos szerda este. Szóval most már eljött az ideje, hogy megírjam a párját, a farok szagáról. Ezek a cikkek mindig úgy kezdődnek, hogy landol néhány kedves barátom postaládájában “Írnál pár sort a farok szagáról?” kezdetű levelek, és ezek a kedves emberek csípőből válaszolnak is a “farok szagára”.

Nekem ezzel kapcsolatban most nincs hatalmas történetem: engem a pisiszagú alsógatya eléggé le tud lombozni, a szexgerjedelmem fontos része a szagok vagy illatok – nyilván nem vagyok ezzel egyedül.
“Belefutottam pár kellemetlen helyzetbe, egészen pontosan olyanba, ahol a faroknak nemhogy illata nem volt, de kimondottan büdös volt: amikor érezni lehetett, hogy az illető számára nem fontos a zuhanyozás, sőt az se, hogy naponta cserélje a fehérneműjét. Pokolian sokkoló tud lenni, amikor az élére vasalt nadrág, a Q10 arckrém és a sok tízezres cipő mellett ez fogad. Azt hinnéd, az alsóbb rétegekben a minimum elvárható ápoltásággal találkozol. Ezek számomra annyira lohasztó helyzetek, hogy simán felpattanok és faképnél hagyom az illetőt” – írta a levelemre Rita barátném, és küldte még emellé a legkellemetlenebb élményét a témában.
“Persze a párkapcsolatban is menthetetlenül előkerül a téma: egyszer együtt voltam egy nagyon helyes fiúval, akit én zavartam el orvoshoz, mert ő nem érezte problémásnak, hogy ondójának színe barna, a szaga pedig émelyítő. A tapasztalatom azt mutatja, ezeknek a férfiaknak senki nem magyarázta el, miről szól az intim ápoltság és egészség, amivel nemcsak a partnerünket kell(ene) megtisztelnünk, de önmagunkat is. Oké, ezek szélsőséges esetek, persze voltak jó élményeim is:

Volt részem finom, szép, vonzó hímvesszőkben, láttam már olyat, aki kókuszzsírral ápolja, netán babaolajjal kenegeti, de belefutottam olyan férfiba is, aki intimtornával erősítette a falloszát.

Ami az intim szagokat illeti, persze van ennek egy pikáns vetülete is, egy külön halmaza is, ami alapesetben zavaró lehet, ám ha elborítja az agyadat a szex, szinte fokozza a hatást. Nekem ilyen, amikor izzadságtól lucskosan, nem épp illatosan tépjük egymást, vagy amikor annyira nem bírsz magaddal, és nem tudsz eleget kapni a pasid ondójából. Ezek olyan élmények, amik az összes receptorodra hatnak – igen, az orrodra. Van jó pár olyan kép a fejemben, amit ha felidézek, eszembe jut minden, az ízek, a textúrák, a keménység, az illatok és a szagok. Konklúziót persze nem tudok levonni, a farok illata egyéni lenyomat, és egy picit zsákbamacska, hogy melyik hogyan hat rám.”
Kati barátném, aki tényleg nem kertel soha behozta a szőr kérdést is a szagok témakörbe:

“Nyilván sokat számít a higénia és itt nem csak a tisztálkodásra gondolokok, hanem példàul arra, hogy ne egy dzsungelben kelljen megtalálnom az őserdő hősét. Jobb szeretem, ha csupasz pisztoly mered rám, mert lássuk be sokkal jobb a szánkba venni a falloszt, ha nincs bepálva a melegtől és nem kell a szőrzettől fuldokolva élvezni a dolgokat. A másik, amit én személy szerint nem igazán kedvelek, amikor életem szerelme egy végigdugott éjszaka után reggel azt szeretné, hogy orális gyönyörben legyen része. Bocs, nem vagyok hisztis picsa, meg prűd sem, egyszerűen az akkor nem illatos és nem is finom!”

Borítókép: Magyar népmesék/YouTube
Szolgálati közlemény: bocs, hogy ennyire béna a tagolása ennek a cikknek, a WP nem engedi, hogy megjavítsam. De ha esetleg WP szakértő vagy, és van önkéntes kapacitásod, írj rám!:)
Print Friendly, PDF & Email