Szex.Art

Ilyen az, ha egy idegen férfi nekiáll előtted vetkőzni – férfisztripperek, szevasztok!

Tényleg egyszer láttam férfisztripper show-t – mindenki döntse el, hogy ez sok vagy kevés – amikor még egy régi munkahelyemen jó ötletnek láttuk az egyik kolléganő szülinapi csajbulijára házhoz rendelni egy sztripperpasit. Laci jött, csengetett, bekérdezkedett a fürdőszobába, aztán kijött egy pilóta vagy hajóskapitány képében, már nem emlékszem pontosan, és már dobta is le a fehér kesztyűjét. Egy volt kolléganő, Kriszti ismerősének az ismerőse volt, így a műsor végén még valaki meg is kínálta tortával, de Laci nem evett, mert este hat után már nem eszik szénhidrátot. Aztán elcsomagoltatta a tortaszeletet, mert “jól jön majd az holnap délelőtt”. Végül udvariasan elköszönt, mert már várják a következő helyen. Szóval az egész helyzet inkább groteszk volt, mint szexi.

Ez a sztori arról jutott eszembe, hogy szembejött a neten Albert Moya Dave című kisfilmje, ami megmutatja a hollywoodi férfisztripperek világát, legalábbis jó zenére nézegethetünk férfitesteket.

“Hollywoodba mentünk, mert ott nagyon sok férfi dolgozik ezen a területen. Három napot töltüttünk a fiúkkal, elmentünk az otthonukba, az edzőterembe, étterembe, ahova szoktak járni. Mindegyik szereplő perfekcionista, akik művészi módon foglalkoznak a testükkel. Számukra az életben minden felfedezni való, és minden csak rájuk vár” – mesélte a rendező, hogy készült a kisfilm.

Én úgy vagyok ezzel, hogy mindenki döntse el, hogy ez neki belefér-e vagy sem. Egyrészt ugye csúnya dolog testeket tárgyiasítani, de ez mégsem olyan dolog, hogy akaratod ellenére utánad fütyülnek az utcán, és akkor még finoman fogalmaztam. Itt konszenzus van mindegyik fél részéről.

Gyere a Szexsuli Instagramjára és írd meg a véleményedet a témáról!

Borítókép: Albert Moya/Dave

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.