Szex.Tippek

Öt tipp Rékától, akinek csak jó Tinder randijai voltak

tinderrandi

“Olvastam a Tinderes cikkedet, és úgy gondoltam, hogy megosztom veled az én élményemet, ami ugyan nem egy kerek történet, de lényegesen pozitívabb. Tényleg midnenkinek az ugrik be elsőre az appról, hogy csak egyéjszakás kalandokra való és sokan felszínes bunkók, de ez egyáltalán nem az amivel én találkoztam.

Magyarországon legutóbb négy éve voltam hosszabban Tinderen, akkor 19 voltam, 20-24 éves fiú korosztályt keresve. Az első sokk az volt, hogy mennyire nyíltak az emberek. Igen, volt, aki egy éjszakás kalandot akart, és volt, aki feleséget keresett, de mindkettő kiderült egy-két nap beszélgetés után. Nem kellett egy randin kínosan rájönni, hogy mást szeretnénk, nyíltan kimondtuk mindketten, hogy miért vagyunk itt, és elfogadtuk udvariasan és kedvesen, ha a másiknak ez nem volt oké, és nem szeretnénk tovább beszélgetni.

A második meglepetés az volt, hogy mennyit tanított az a fél év, amíg fent voltam, a saját és mások szexualitásáról. Itt találkoztam először BDSM-mel például. Egy férfi azonnal közölte, hogy ő kifejezetten szubmisszív lányt keres csak szex céllal. Az előtt nem találkoztam senkivel, akinek bármilyen közé lett volna BDSM-hez, azt sem tudtam, hogy igazából mi az. Megmondtam a pasinak, hogy nem fogok találkozni vele, de érdekelne, hogy pontosan miről szól a dolog, mi az a BDSM, mit jelenthet domináns és szubmisszív szempontból. Rengeteget tágult a látóköröm ebből a beszélgetésből.

Egy kicsivel utána elkezdtem beszélgetni egy sráccal, aki nagyon szimpatikus volt. Világlátott és művelt volt, abszolút nem a sztereotípia, akit elképzeltem a Tinderen. Már majdnem randiztunk, amikor kiderült, hogy ő szubmisszív. Addigra rájöttem, hogy én is az vagyok, úgyhogy gyorsan megbeszéltük, hogy ez nem fog menni kettőnk között. Viszont megosztottuk mindketten a korábbi szexuális tapasztalatainkat, kinek milyen érdeklődései, fétisei vannak, és itt is rengeteg újat tanultam. Nagyon kedves és nyitott volt, nem sértődött meg, amikor meglepődtem néhány férfi szubmisszív dolgon, és annyit kérdezhettem, amennyit csak akartam. Sosem találkoztunk, de 4 évvel később most is néha beszélgetünk baratokként.

Két sráccal találkoztam végül, az egyikkel együtt voltunk 2 hónapig, és nagyon tisztelettudó és kedves volt. A másikkal utána voltunk pár randin, aztán egy év kihagyással külföldön találkoztunk megint. Ott én tanítottam neki rengeteget szexről és női orgazmusról. Meg is jegyzete, hogy nem gondolta, hogy talál egy olyan fiatalabb lányt pont Tinderen, akitől ennyit kap és tanul testileg (is).

Ezzel a két sráccal a mai napig barátok vagyunk, és ezt abszolút a Tindernek köszönhetem. Úgyhogy az én élményem pozitív, ha visszamegyek valamikor megint, akkor izgatottan fogom várni, hogy milyen érdekes és izgalmas emberekkel hoz össze az app, akiktől rengeteget tudok tanulni az élet minden részével kapcsolatban.”

Miután elolvastam Réka levelét, megkértem, hogy mesélje még azt el, hogy milyen szempontok alapján választotta ki a randipartnereit Tinderen, ha ennyire jó tapasztalatai vannak, csak van valami elve, amit követ az ismerkedésnél.

“Nem volt egy konkrét taktikán sosem, de jobban belegondolva talán ezek voltak a fő kritériumok.”

  1.  Sokat kérdeztem a másikról, és nem volt szimpatikus, ha nem érdeklődtek irántam és kérdeztek vissza. Ha úgy éreztem, hogy csak én fektetek energiát a beszélgetésbe, akkor annak vége lett egy idő után.
  2. Nem húztam olyat jobbra, akit úgy kezdte a bemutatkozást, hogy nem hiszi, hogy van itt egyetlen normális lány, vagy minden lány csak egyet akar. Ha általánosított, akkor balra ment.
  3. Előny volt, ha írtak bemutatkozást. Az alapján meg tudtam ítélni, hogy van-e közös érdeklődési kör, hogy mennyire művelt, és hogy egyáltalán mennyi energiát hajlandó fektetni a Tinderen töltött időbe. Biót írni macera, úgyhogy biztos, hogy voltak olyanok, akik mellett emiatt sajnos elmentem, de ez van.
  4. Válaszoltam akkor is, ha valaki csak egy sziát írt. Nehéz beszélgetést kezdeményezni és értékelték, hogy nem vártam tőlük az évszázad felszedős szövegét, ami nemhogy csak vicces, de nem szexista és tiszteli is a nőket eléggé.
  5. Ha valaki úgy kezdte, hogy mit és milyen pozícióban akar velem csinálni, azt stílustól függően vagy töröltem vagy megkérdezem, hogy értem, de milyen napja van és mivel foglalkozik. Ha lehetett velük másról is beszélgetni, és a fenti pontok amúgy rendben voltak, akkor kaptak egy esélyt
  6. De a legfontosabb: ha valakivel beszélgetve nem éreztem magam érzelmileg biztonságban, és nem tudtam volna elképzelni, hogy egy randira aggódás nélkül el tudnék menni, akkor az nem tartott sokáig.

 

Borítókép: Man Seeking Woman

Print Friendly, PDF & Email