Szex.Teszt

Nem vibrátor, nem flashlight: szexvarázspálca haladó pároknak

vibrátorteszt

MIELŐTT ELOLVASSÁTOK A TESZTET: azt mindenképpen tudjátok, hogy ezt a vibrátort a vagyaim.hu szexshoptól kaptam, hogy próbáljam ki és írjak róla. Előtte megbeszéltük, hogy én valóban azokat a dolgokat írom a kütyüről, amit gondolok, meg tapasztaltam, ha valami nem tetszik azt is beleveszem, mert úgy korrekt, és fordítva is – természetesen, ha valami nagyon tetszik, azt sem hagyom ki. Nem kaptam érte pénzt, hogy teszteljem ezt a Couples Choice Spot vibrátort, ugyanakkor ti kaptok kedves olvasók egy szexkütyütesztet, enjoy <3

“Capitulatus” – jutott eszembe rögtön, amikor először megláttam ezt a párvibrátort és tudom, tudom, hogy nem feltétlenül jó ötlet Harry Pottert behozni egy szexkütyü teszbe:) Engem ezekben a cuccokban első körben a lehetőség az, ami felizgat. Mi van, ha létezik olyan szexjáték, amiért odalennék, de nem is tudom, hogy létezik? Vagy egy kicsit más, mint egy átlag vibrátor vagy egy péniszgyűrű…

Ha meglátjátok a dobozát ennek a párvibrátornak, nem lesz kérdés, hogy mire is lehet használni, mert elég vicces piktogramokon jelzik, hogy a punci-kuki-segg vonalon hova is lehet ezt elhelyezni. Nyilván nemcsak heterószexben lehet elővenni, a dobozra lányt lánnyal is mertek tenni, de valószínűleg csak a rajzolt csöcsök miatt.

PRO/KONTRA/TIPPEK

  • Ha ilyen kütyüt visztek a szexbe, pláne muszáj kommunikálni, mert ha kérdezés nélkül nyomogatod oda a szexi pontokhoz, nem biztos, hogy az annyira jó lesz a másiknak.
  • Ha viszont ügyesek vagytok, nagy köztetek az összhang és jól ismeritek egymás testét, akkor nektek sokkal jobb játék lesz, mint azoknak, akik nem igazán szoktak arról beszélgetni, hogy mi nekik a jó.
  • Ez nem az a szerkezet, amit az “egyéjszakás fákkbádid” kezébe nyomsz, hacsak nem Brian Cox az.
  • Szerintem érdemes úgy is kipróbálni, hogy megmutatjátok a másiknak a saját testeteken, hogy hogyan jó, melyik érintés esik jól, melyik fokozat a legtutibb.
  • Az ami nekem ebben az egészben a legváratlanabb volt, hogy spriccelős orgazmusom lett tőle, nyilván kellett hozzá a pasim is. A spriccelős orgazmusról itt írtam korábban. Igazából egészen addig, amíg nem kaptam intim beszámolókat erről a műfajról, baromira csak mainstream pornós hülyeségnek gondoltam az egészet. Ez nem jelenti azt, hogy mindig spriccelős orgazmust szeretnék, inkább csak annyit, hogy másnap tök sokat gondolkodtam azon, hogy “aztakva, tud egy olyan dolgot is a testem, amire soha a büdös életben nem gondoltam, hogy ez így lehetséges.” Konkrétan büszke voltam magamra)
  • Az a része is tetszik benne, hogy olyan “gombokat nyomhatok meg” vele a partnerem, amit eddig még nem nyomtam és akarom, hogy neki is jó legyen, legyen valami újdonság.
  • Nekem azt tetszik benne, hogy egyenjogosítja a szexjátékokat és nem az van, hogy akkor ez csak egy vibrátor vagy egy pasifarokra kifejlesztett valami: hanem vágyak, bátorság és konszenzus kérdése ki hova teszi.
  • Ami engem zavart benne: hogy több fokozata van, a tetejét kell nyomogatni a ritmusváltásokért, de ki kell magad képezni, mert a ritmusválasztás a szexkütyün elég kizökkentő tud lenni, pláne, ha az ellenkezőjét csinálja, mint amit szerettél volna. Mondjuk begyorsul, amikor pont lassabbat szeretnél.
  • Azért írtam, hogy csak bevált partnerrel, mert tényleg nem mindegy milyen erővel nyomod oda a pontokhoz  é elég egy picivel erősebb mozdulat, hogy megüsse mondjuk a csiklódat.
  • Ha nem lenne rajta az a kicsit búcsús hangulatú műanyag keret, akkor még tetszene is, viszont cserébe az egész olyan kis diszkrét, börőndbe jól bepakolható – ha majd újra utazunk.

 

Borítókép: Szexsuli

 

Print Friendly, PDF & Email