Szex.Egészség

Akkor most olvass a spermáról, hogy jobban meggondold, kijét nyeled le

sperma, szexsuli

“Minőségi sperma szag” – kiáltott fel az egyik barátnőm főzés közben, és a készülő gombás cuccnak tényleg egy az egyben “minőségi sperma szaga” volt. Na, vajon milyen a minőségi sperma? Nagyon egyszerű a válasz: amivel van kedved játszani, amitől nem undorodsz. Igen, volt olyan pasim, akinek rettentően keserű volt a spermája, bocs, de nem tudtam lelkesedni érte, már a spermájáért, bár később a pasiért sem, de nincs összefüggés a keserű sperma és a lelkesedés hiánya között. És szerencsére volt olyan pasim is, akinek meg kifejezetten szerettem a spermáját, vagyis az ondóját, ha egészen korrekt akarok lenni. Szóval ez is egy olyan pont, amit meg lehet beszélni, hogy ne egy meg nem beszélt keserű sperma rontsa el a csodás kapcsolatot.

 

View this post on Instagram

 

What I do when on a long train journey. #sperm #spermy #spermdrawing #drawing #art #scribble #funny

A post shared by Jem- a- lem (@jemima_opheliac) on

A “lenyelni vagy nem lenyelni”

klasszikus kérdését kiegészíteném azzal, hogy “attól függ kinek a spermája“. Ha rákeresel a Google-ban, akkor rögtön olyan cikkek jönnek ki, hogy a sperma tele van vitaminokkal, szuper egészséges, gyógyítja a depressziót, és olyan kevés kalória van benne, hogy diéta alatt is simán belefér a lenyelése. És akkor jönnek a poénkodó kommentek, hogy na, végre, semmi sem akadályozza meg a nőket abban, hogy lenyeljék, halleluja, és a világ megmenekült.

Azért a tudat, hogy szép kis nemibetegségeket lehet összeszedni, légy szíves akadályozza meg az össze-visszanyeldesést.

“Hadd kezdjem azzal, hogy már önmagában az orális szex is hordoz veszélyeket. Ha a férfi fertőzött (mondjuk szifilisze, clamydiája, HPV-je, vagy trippere van) elég, ha beleélvez a partnere szájba, nem kell ahhoz lenyelni, hogy tovább adja a fertőzést” – adja a jótanácsot Dr. Justin Lehmiller, szexológus a blogján. “Ha tudod, hogy a partnered fertőzött, vagy nem vagy benne biztos, használjatok óvszert, hogy “ne találkozz” közvetlenül a spermával. Ugyanakkor meg, ha nem fertőzött a partnered, akkor lenyelheted a spermát, nem fogsz tőle elkapni semmit, és meghízni sem fogsz” – teszi hozzá a szakember, mert állítólag sok ember parája az, hogy hízlal a sperma.

Persze a nagyon romantikus filmekben elég kevés utalás történik arra, hogy az újdonsült szerelmesek óvszert vesznek elő az orális szexhez, és egy brit kutatás szerint a megkérdezett diákok 17 százaléka számolt be arról, hogy volt olyan, hogy óvszert használt orál közben, és csak 2 százalékuk arról, hogy ő mindig úgy csinálja. Szóval az üzenet csak annyi, gondold meg kinek a spermáját nyeled le, vagy engeded a szádba egyáltalán!

Borítókép: Unsplash

Print Friendly, PDF & Email