Szex.Tippek

Nincs olyan, hogy normális libidó

libidó, tévhitek

Szóval akkor vagyok társadalmilag nagyon preferált asszony, ha miután rendbe tettem a háztartásomat és a szmól bizniszem, főztem fenntarthatóan, megetettem a gyerekeket és a kisállatokat, rendesen edzettem is, hogy feszes legyen az a csapkodnivaló seggem, hogy amikor este talizom a partneremmel a lehető legkevesebb erőfeszítéssel még kielégítő/kielégíthető legyek. Természetesen azért, mert őrülten vágyom rá – reggeltől estig csak a szexen jár az agyam, libidóm az egekben, de persze ez nem akadályozza meg, hogy előadjam az akadémiai székfoglalómat.

Hol a határ a b@szatlan f@sz/pi.a és a nimfomán őrült között? (De majd a nimfomán szó jelentéséről is beszéljünk később, mert az inkább szomorú, mint jó dolog..)

Persze ezt nem én fogom megmondani – kicsit inkább provokációnak szánom ezt a kérdést, mint valódi kérdésnek. De a lényeg ettől még nem változik. Akkor vagy jó csaj, ha baromi sokat akarsz szexelni, akkor meg ribanc, ha meg is teszed, de mindig mással. Pasiként meg alapelvárás, hogy csinálj úgy, mintha reggeltől estig dugni akarnál, mert akkor vagy férfi. mekkora hülyeségek ezek…

Mi a normális libidó?

Kinek mi…Vannak napok, amikor totál fel vagyok pörögve és már úgy ébredek, hogy “szex, szex, szex”, meg olyan napok is vannak, amikor eszembe sem jut, legalábbis csak tudományosan “szexsuli szinten”:))) Persze nagyon sok minden befolyásolhatja – terhesség, hormonok, valami betegség, stressz – de a legfontosabb az egészben, hogy a partnereddel hasonló sűrűséggel akarjátok a szexet és akkor senki önbecsülésén nem esik csorba. Ezt azért írom, mert az Insta Story-ban nemrég feltett kérdésre, arra hogy mit bántatok meg szexuálisan, többen írtátok, hogy nem akartátok megbántani a pasitokat/csajotokat, és akkor is szexeltetek, amikor ehhez egyáltalán nem volt kedvetek, csak azért, hogy ne bántsátok meg a másikat. Értem a jó szándékot, de baszki…<3

Amikor még ezer éve voltam Pirner Alma fétis tanfolyamán, az összes csaj elmondta, hogy ők például sokkal több malacságban benne lennének, de a partnerük meg annyira nem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by XConfessions (@xconfessions)

Ezzel el is jutottunk az első tévhitig, vagyis ahhoz, hogy a férfiak sokkal többet gondolnak a szexre, mint a nők. Egy 2014-es kutatás szerint – kattintsatok az előző mondatban a tévhit szóra a teljes tanulmányért – erről szó sincsen.

Még ezer éve egy volt kolléganőm szokta zavarba hozni a szerkesztőséget azzal, hogy folyton hangoztatta, hogy ők legalább négyszer-ötször szexelnek egy héten a férjével, és mindenki béna, aki ennél kevesebbet. Hát, ilyet se csináljatok, szerintem nem szabad megszégyeníteni senkit csak azért, mert nem gondol az élete minden második percében szexre. Persze ha ez köztetek problémát okoz, akkor kell vele valamit csinálni – és tényleg nem vagyok szakember – de szerintem főleg beszélni kell róla lehet…aztán gondolkodni, hogy hogyan tovább…mert akkor ez olyan kapcsolat lesz, ahol legalább az egyik fél titokban szarul fogja magát érezni…

Sajna nekem volt rossz élményem ezzel kapcsolatban: persze mekkora esélye van, hogy egy aszexuális pasival hoz össze az élet, aki ezt nem jelzi  – legalábbis már csak akkor, amikor az ember lánya lesmárolná..)

Még több libidó tévhit

Osztriga, csoki, ja, meg az eper is afrodiziákum – vagyis eszel belőlük, aztán már b@szol is, mert úgy felpörgetnek. Persze A szürke ötven árNYALATában biztos működik, de a valóságban nincs semmiféle tudományos bizonyíték erre. Persze attól még lehet epret enni szex előtt/közben/utána, de nem attól áll majd a csiklód vagy a farkad.

Az is hülyeség, hogy egy egész életen át ugyanolyan a libidód és azon változtatni nem lehet – abszolút lehet, például olyan egyszerű módszerrel is, ha jól kialszod magad, vagy legalábbis ha álmatlanságban szenvedsz, azt próbálod megoldani. Tényleg nem vagyok szakember, szóval az előző mondat nem jelenti azt, ha alszol, akkor jó lesz a libidód:)

Aztán ott a pornó, ami szintén befolyásolhatja a sex drive-odat, leginkább a pornóhoz való hozzáállásod vagy rákattanásod az, ami rombolhatja a való életben a libidódat. Ha mondjuk teljesen életszerűtlen, vagyis a való világban létrehozhatatlan szitukra élvezel. Mondjuk, ha mindig szupermodelleket nézel, akkor a való életben a más kinézetű emberi testek nem izgatnak már fel. De ez a téma már egy külön fejezet…

Borítókép: Unsplash

Print Friendly, PDF & Email