Szex.Tippek

Hogyan kell csókolózni?

hogyan kell csókolózni

Hatalmas herpesz nőtt szerda reggelre a számon. Konkrétan a felső ajkam közepén, ha oldalról megnéztem a tükörben, akkor korrektül kidudorott három dében, mintha lenne egy másik szám. Utálom nagyon. Utálom, mert amíg meg nem gyógyul, nem tudok egy jót csókolózni a partneremmel. Meg a többi…

Erről jutott eszembe, hogy muszáj megint a csókolózásról írnom. Hogy a csókolózás legyen ünnepi és hétköznapi dolog  egyszerre. A filmekben, legalábbis a régebbiekben, mindig onnan lehetett tudni egy prostituáltról, hogy kibe szerelmes, de nagyon, akivel csókolózott is. A nyelvével.

A csók egy párkapcsolati indikátor is.

Persze nem láttam a világ összes párkapcsolatát, de valahogy a csók intenzitásából, a mennyiségéből, aztán a minőségéből, végül a hiányából lehet tudni, hogy éppen milyen viszonyban vannak egymással a felek. Ha például olyan párkapcsolatban vagy, ahol legalább egy hónapja nem csókoltátok meg egymást – nem a nyelv nélküli puszikra gondolok – kezdjetek el beszélgetni!

Tinédzserkoromban nem értettem, hogy az amerikai sorozatokban miért kérdezi meg a pasi a nőt, hogy megcsókolhatja-e, amikor már egyételműen közelítenek egymáshoz a szájak. Ma már sokkal okosabb vagyok és tudom, hogy a közös beleegyezés alap, még ha hülyén is néz ki ilyenkor a kérdés, hogy megcsókolhatlak-e, tedd fel  heteró és LMBTQI kapcsolatban is! Szóval ez a belépő a f@sza csókolózás világába.

Senki sem született csókkirálynak

És olyan sincsen, hogy valaki istenien csókol, úgy általában. Elég furi világ lenne az olyan, amiben elég valakit egyszer jól megcsókolnod a csókolózó karriered elején, és aztán életed végéig szuper kiszer leszel. Néha megyek az utcán és a buszmegállókban látok robotikusan csókolózó párokat, persze, nem tudhatom, csak gondolom, hogy azok olyan rutin eljárások.

Most persze jó nagy közhelyet durrantok, amikor leírom a címben feltett kérdésre a választ arra, hogy hogyan kell csókolózni: szívvel-lélekkel. Amikor a másikra figyel közben minden kis idegszálad és nem azon filozól közben, hogy vajon elzártad-e a gázt otthon vagy mennyire szemét volt már megint ma a főnököd.

https://www.ohsuli.hu/2020/07/14/tojassargaja-erotikus-film/

 

Szeretem ezt a kisfilmet, mert “csak” egy csókjelent az egész. Teljesen mindegy, hogy szerinted szexi vagy nem, ahogy a tojássárgáját pakolják egyikük szájából a másikukéba (de hülyén néz ki így leírva), benne van az a játékosság, amire jó emlékezni, ha szeretsz csókolózni.

Hoztam néhány csóktippet, amelyeket kipróbálhattok, ha van kedvetek. Persze egyáltalán nem kötelező))

SZEMBENÉZŐS CSÓK

Ha spiri lennék, tantrikus csóknak is nevezhetném. Itt a lényeg, hogy nézzetek egymás szemébe csók előtt, amíg csak bírtok. De közben is nézhetitek egymást, ha tudjátok. Nagyon romcsi-nagyon intim megoldás:)

PEZSGŐS CSÓK

A tojássárgás videó után szabadon a luxi verzió a pezsgővel a szájban csókolózás. Buborékok, alkohol, nedves nyelvek, nyami)

CSOKIS CSÓK

Igazából túl sok leírást ezt sem igényel. És tényleg csak akkor, ha van hozzá kedvetek. Csoki a szájba, kicsit vársz, amíg olvad, aztán lehet vele malackodni. Ez is nyami)

BEKÖTÖTT SZEMŰ CSÓK

Na, ez pont az első típus ellentéte: amikor vagy az egyikötőknek vagy mindkettőtöknek csukva/bekötve van a szeme – konszenzussal természetesen. Lehet lassan, gyorsan gyengéden, vadul – rajtatok múlik, csak le ne fejeljétek közben véletlenül egymást!)

 

Print Friendly, PDF & Email