Szex.Tippek

Öt szexpóz, ami izgi lehet, akkor is, ha nem vagy akrobata

szexpóz

A szex nem egy verseny, nem attól lesz jó, hogy már ezerszer csináltad, vagy nem attól leszel jó szexpartner, ha már a világ összes szexpózát kipróbáltad. A partnerrel való őszinte kommunikáció és a tévhitektől mentes szexpozitív gondolkodás teszi igazán klassz élménnyé az együttléteket. És a változatosság is különösen fontos, hogy hosszú távú kapcsolatban is megmaradjon az izgalom. Ehhez hoztunk most pár szexpóz ötletet, mielőtt kipróbálnátok, mindenképp beszéljétek meg, hogy ez mindkettőtöknek rendben van-e.

Először is: mitől lesz jó egy szexpóz?

Mindannyian mások vagyunk, de ugyanolyan “alkatrészekből” vagyunk összerakva. Más-más az anatómiai felépítésünk, és ez nagyon meghatározza, hogy mindkettőnknek jó-e egy adott póz. 

A filmekben leggyakrabban misszionárius pózt lehet látni, esetleg ha kicsit haladóbb a film, akkor lovaglópóz is becsúszhat, valószínűleg ezeket könnyebb leforgatni. (Itt most nem pornófilmekre gondolunk:) 

A nők számára nagyon fontos a klitorisz izgatása a szexuális együttlétek alkalmával, a szimpla behatolás nem elég az orgazmushoz. Ebből is látszik, hogy azért az olyan szexpózok, amelyek ezt nem teszik lehetővé, valószínűleg nem juttatják el a partnerünket a csúcsra. Van, akinek közelebb van a csiklója a vagina bejáratához, van, akinek messzebb, van, akinek vastagabb a pénisze, van, akinek hosszabb, vagy pont rövidebb, vékonyabb. De ezek a méretek nem önmagukban állnak, hiszen a partnerünkkel való összeillőség kettőnk anatómiáján múlik. (Persze nagyon sok tényező van, nemcsak a testi összeillőség egy párkapcsolatban, de mi most a szexpózok kapcsán, maradunk a testünknél.)

Kattints ide a konkrét szexpózokért!

Védekezz a nemi úton terjedő betegségek és a nem kívánt terhesség ellen Masculan óvszerekkel! Látogass el a webshopba, de előtte iratkozz fel a hírlevelükre az azonnali kedvezményért!

Ezt a cikket a Masculan Hungary támogatta. Kövessétek őket TikTokon is hasznos, gyakorlati tippekért!

Print Friendly, PDF & Email