Szex.Tippek

Így érj a csiklóhoz!

csikló

Én nagyon sokáig szégyelltem, hogy nem tudtam elélvezni partnerrel hanyatt fekve szimpla behatolástól. Közben meg, ha magamhoz nyúltam, egyedül simán ment, és csak egyre nőtt a szégyenem, hogy biztos velem van valami gáz. Még sokkal fiatalabb voltam, és akkor egyáltalán nem mertem a szexről nyíltan kommunikálni, vagyis kussoltam, és vártam a csodát. És jött is a csoda: a csikló teljes anatómiájának képében.

A csikló létezését nagyjából 2000 éven keresztül figyelmen kívül hagyta a tudomány. Volt olyan középkori tudós, akit majdnem máglyára küldtek a felfedezése miatt, olyan ördöginek tűnt, hogy a csikló „csupán” arra való, hogy a nőknek legyen. Aztán a 20. század elején jött Sigmund Freud, aki jól odavágott a csiklónak, így általában a nőknek is, amikor azt mondta – minden tudományos alap nélkül – hogy van vaginális és klitorális orgazmus, aki pedig rendes nő, az csakis „odabent” élvez el, a csikló nem komoly asszonyoknak való. Ennek a megcáfolására elég csak egy jó maszti otthon, és máris kiderül, hogy te vagy a puncid legjobb ismerője, és a csikló igenis komoly szerv.

Miért jó, ha tudom, hogy érjek hozzá?

A csikló makkján, ez a látható része, legalább 10 ezer idegsejt van. Egészen 2022-ig azt hitték a kutatók, hogy 8000 idegvégződés van rajta, de csak azért, mert pár évtizeddel korábban teheneken számolták meg, és gondolták, akkor az embereknél is annyi lehet…

A folytatásért kattints ide!

Ezt a cikket a LaDea szexwellness webáruház támogatta!

Print Friendly, PDF & Email