Szex.Teszt

Onna gyönyörrúd: nagyon intim közelségben önmagaddal

Onna gyönyörrúd teszt

Csillog a napfény, kicsit belesüt a szemembe, de nem zavar – életem első gyönyörrúd élményén vagyok túl épp. Csak vigyorgok kifelé az ablakon, a gyönyörrúd meg itt pihen már a laptop mellett. (Természetesen letisztítva.) Írás közben rá-rápillantok, mintha cinkosok lennénk.

Ebben a blogbejegyzésben életem első gyönyörrúd tapasztalatát mesélem el nektek. És azt, hogy mire is való egy dildó, miért érdemes kipróbálni akkor is, ha a vibrátorokra esküszöl.

Gyönyörrúd: Miért nem próbáltam eddig?

Nagyjából harminc lehettem, amikor életemben először kipróbáltam a vibrátort és a léghullámos csiklóizgatókat, addig valamiért nem jutott eszembe. Akkor még a nagyon pici, nagyon dizájnos intimjátékok vonzottak. De egy barátnőm mondta, hogy higgyem el, ez is egy evolúció. Vagyis nagy valószínűséggel alakul az intimjáték ízlésem is, és időről időre új típusú játékokat is be fogok szerezni majd. Visszanézve az elmúlt 14 évemet, tényleg igaza lett.

A gyönyörrúd korszak viszont nem jött el. Nemrég a podkasztom egyik vendége nagyon szépen, kedvesen mesélte el a gyönyörrudakhoz való viszonyát. Azt, hogy hogyan emelik be a férjével együtt a közös fantáziáikba, vagy hogy egyedül milyen szinten segít neki kapcsolódni önmagához. Szóval itt kezdett el mocorogni bennem, hogy nagyon ki szeretném próbálni.

Gyönyörrúd: az első élményem

Mivel én leginkább a csiklóizgatásban hiszek alapos vibrálással, kicsit zavarba jöttem elsőre. Mit is kell egy gyönyörrrúddal csinálni? Oké, nyilván be kell csúsztatni, de mi jön utána? (A punci, pontosabban a csikló teljes anatómiájáról írtunk is korábban. Nézd meg azt a bejegyzést, hogy jobban megértsd, mit tud okozni egy gyönyörrúd odabent!)

A folytatásért kattints ide!

Ezt a cikket a LaDea szexwellness webáruház támogatta!

Print Friendly, PDF & Email