Szex.Tippek

Fesztiválszex: így készülj fel rá okosan!

fesztiválszex

Elkezdődött itthon is a fesztiválszezon. Talán van is már jegyed valamelyikre, és alig várod, hogy összepakolhass, és végre bulizhass a barátaiddal. És akár összekavarj valakivel. Ebben a blogbejegyzésben összeszedtünk pár tippet, hogyan készülj fel rá, hogy ne legyen az egész egy rémálom.

Mi hiszünk abban, sőt tudjuk, hogy ha alaposan felkészülsz egy helyzetre, sokkal magabiztosabban mész bele. Vagyis tudsz sok kockázatot csökkenteni az alapos rákészüléssel, és így a testi-lelki egészséged biztonságban marad. Jaj, tudjuk, hogy ez most így elsőre kicsit “nagyszülős” szövegnek hangzik. Bár valószínűleg a nagyszüleid erősen eltanácsolnának a fesztiválszextől. Mi nem ezt tesszük, hanem összeszedtük, mire és hogyan érdemes készülni.

Fesztiválszex: akarod?

Az első dolog, amit gondolj át előtte, hogy vajon szeretnél-e fesztiválszexet,  szeretnél-e intimhelyzetbe keveredni valakivel. Ha a csajoddal vagy pasiddal mész, akkor gondoljuk, hogy igen, biztosan leszel ilyen szituban. Ha szóló vagy, akkor azt érdemes átgondolni: hogy milyen passzban vagy. Ismerkedős vagy inkább a barátaiddal bulizós hangulatban? Szakítós, csalódott, nem ismerkedős állapotban vagy pont az ellenkezőjét érzed , csak jöjjön valaki? Így tudatosítod magadban, hogy mit szeretnél, és fel tudsz készülni arra, amit választottál.

MASCULAN TIPP:

Ha fogamzásgátlót szedsz, a fesztivál napjai alatt se felejtsd el bevenni! És ne felejtsd el azt sem, hogy a tabletta nem véd a nemi úton terjedő betegségek ellen.

Kattints ide a folytatásért!

Védekezz a nemi úton terjedő betegségek és a nem kívánt terhesség ellen Masculan óvszerekkel! Látogass el a webshopba, de előtte iratkozz fel a hírlevelükre az azonnali kedvezményért!

Ezt a cikket a Masculan Hungary támogatta. Kövessétek őket TikTokon is hasznos, gyakorlati tippekért!

Print Friendly, PDF & Email